Saç Ekimi Sonuçları
hocam bende orda ektirdim bana minoxil artı xpecia tablet yada proscar kullanmam söylendi tercih benim proscarıda 4te 1 oranında almam söylendi doktor tarafından ama ekimin 1. ayında kullan dedi şu an kararsızım açıkcası bu ilaçları kullanmada :S birde minoxil yerine doktor growth factor serum adında sprey önerdi ama buda türkiyede yok gibi bişey daha sormadım gerçi bu ilaca nasıl ulaşırım diye ama en kısa zamanda soracağım çünkü bu ilacın tedariği gerçekten zor gibi duruyor
benim ekimide çağrı yaptı belkide benim tepe bölgesinde ince telli saçlar olduğu için onları kalınlaştırmak adına ilaç kullanmamı söylemiş olabilir. ama mmnun kalmadı ben açıkcası tepe bölgesini sık ekmediği gibi ön alın bölgesinide sık ekmedi anlayacağın boşuna gidip orda ektirdim yanlış yaptım pişmanım
fotoğraf yayınlayabilirmisiniz tepeden çağrı bey size nasıl bir işçilik kullanmış görmek amaçlı
merhaba bende cagri beyde ekim yaptirdim cok ilgili kibar bir insan isininde hakkini verdigini dusunuyorum kesinlikle 2800 2900 civari greft 6 gun oldu ekim yapilali yas 27
129. Gün minoxil ve proscar kullanmayı bıraktım.