Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası 8 ay sonra anormal bir durum  (Okunma sayısı 4396 defa)

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi sonrası 8 ay sonra anormal bir durum
« Yanıtla #30 : 13 Aralık 2020, 14:49:15 »
finasterid dokulmeyi yavaslatır.saçlı deride yarıdan az yavaslatır.guclu bir dht saldırısı olduysa ilaçta işe yaramaz.

Bur ihtimal bu olabilir o zaman.
Bu dht saldırılarında atak olduğunu bilmiyordum.
Bir ekim daha düşünüyor o zaman sağlıklı bölgeden aldiktan sonra fazla sorun yaşamaz arkadaş

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 13 Aralık 2020, 14:50:32 »
 agresifleşen dht saldırısı olabilir.benim bazen ekilen saçlarım bolgesel dokulmeye uğradı ne zaman geri geldi hatırlamıom ama 1 aya falan geri gelmiştir ekilen saçlarda bolgesel dokulme olabilir diye yazıda okumuştum oda basıma geldi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 13 Aralık 2020, 14:55:12 »
 hızlı dokulmeye mezoterapi yaptırabilir saçlar geri gelme ihtimali olabilir veya kendiliğinden gelcekmi.ektirdiği yerle gorussun.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 13 Aralık 2020, 14:56:29 »
Adamın kafada kanlanma gittide o yüzden.ekimden dolayı kanlanma 6 ay sürüyor son 4 ayda döngüye girdi saçlar desek finin gücü burda tırı vırı oluyor.
Forumda böyle sonuç alan çok fazla kişi var hepsi bir süre sonra bunun gibi olacak benden demesi.
O yüzden kafanızda çok saç varsa aralara girilmesine müsade etmeyin.
İlk bir yıl finansla saçınız güçleniyor sonra eskisinden beter oluyor hatta ekilenlerde çıkmıyor bu oyuna gelmeyin.
Ön tarafta sık ekim yapıp saç çıkışı sağlayan yerlere ekim yaptırın.
Sıklaştırma ekimi yapan yerlerden uzak durun.
Bir kaçı hariç onlarda zaten sayısı beş altı yer.
Gerçek manada sıklaştırma ekimini becerebilen en fazla 5,6 tane yer var .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 13 Aralık 2020, 15:00:10 »
Bence dökülen kendi saçı ve soru şu :

Finasterid kullanmasına rağmen ana saçlar dökülme gösterebilirmi ? Ki burda döküldüğü belli.

Yani Finasterid 100 de 100 gibi bir garanti veriyormu saçların dökülmesini durduracağına.

kendı saçı on profilde kayde deger durumda ıse kendı saçı dökülmüş ekim saçı kalmışta olabılır
Global Moderator

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 13 Aralık 2020, 15:02:29 »
hızlı dokulmeye mezoterapi yaptırabilir saçlar geri gelme ihtimali olabilir veya kendiliğinden gelcekmi.ektirdiği yerle gorussun.
Ektirdiği yer ile görüşmüş klasik cevap sonuçtan gayet memnunuz demişler.
Mezoterapi PRP belki saç koruma adına o da belirli dönemlerde kaliteli vr pahali prp kit regen dpg gibi kullanırsa belki bir faydasını görür ama dökülen saç gelmez herhalde.

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 13 Aralık 2020, 15:08:43 »
Adamın kafada kanlanma gittide o yüzden.ekimden dolayı kanlanma 6 ay sürüyor son 4 ayda döngüye girdi saçlar desek finin gücü burda tırı vırı oluyor.
Forumda böyle sonuç alan çok fazla kişi var hepsi bir süre sonra bunun gibi olacak benden demesi.
O yüzden kafanızda çok saç varsa aralara girilmesine müsade etmeyin.
İlk bir yıl finansla saçınız güçleniyor sonra eskisinden beter oluyor hatta ekilenlerde çıkmıyor bu oyuna gelmeyin.
Ön tarafta sık ekim yapıp saç çıkışı sağlayan yerlere ekim yaptırın.
Sıklaştırma ekimi yapan yerlerden uzak durun.
Bir kaçı hariç onlarda zaten sayısı beş altı yer.
Gerçek manada sıklaştırma ekimini becerebilen en fazla 5,6 tane yer var .

6 ay sonra kanlanma nereye gidiyor ?
Yani ekim sonrasi orda yapılan işlemden sonra bir canlılık mi geliyor bir nevi hacamat gibi.
Öylemi anlamam gerekiyor.
Finasteride bende karşıyım ve hiç kullanmadım ama bugün dünya liderleri nitelendirdiğimiz doktorlar ( K.E Cunto Feriduni,...)dahi öneriyor. Gel de çık bu işin içinden

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 13 Aralık 2020, 15:24:23 »
 belçikalı yakın donem olduğu için bir ihtimal geri gelebilir insallah gelir bir tedavi ile.
münir dediğin olayı biliom ekimde kanlanma olur ama aralara girelenlerin 6 ay sonra dusus yasadığını pek gormedim he merkez dediğin gibi 3 kağıt oyunu yaptıysa baska ama niye yapsın zaten maliyet çok ucuz

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 13 Aralık 2020, 15:33:07 »
6 ay sonra kanlanma nereye gidiyor ?
Yani ekim sonrasi orda yapılan işlemden sonra bir canlılık mi geliyor bir nevi hacamat gibi.
Öylemi anlamam gerekiyor.
Finasteride bende karşıyım ve hiç kullanmadım ama bugün dünya liderleri nitelendirdiğimiz doktorlar ( K.E Cunto Feriduni,...)dahi öneriyor. Gel de çık bu işin içinden

Aynen öyle.
6 ay sonra kafa derisi iyileşip kupkuru oluyor.
Ekim travması kafadaki kan dolaşımını 6 ay canlı tutuyor.
Finans kullananlarda minyatür saçlar güçleniyor.
Hiç bir takviye kullanmayanlarda tam tersine ekim travması ile minyatür saçlarda zarar görüyor.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 13 Aralık 2020, 21:24:10 »
abı oyle sey mı olur 6 ay sonra kanlanma duruyor felan oyle bsey olsaydı kımsenın kafasında saç kalmazdı
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 16 Aralık 2020, 16:33:30 »
abı oyle sey mı olur 6 ay sonra kanlanma duruyor felan oyle bsey olsaydı kımsenın kafasında saç kalmazdı

Kanlanma durmuyor yoksa saç kalmaz ama bence ameliyat sonrası bir canlılık geliyor ilk aylar.
Darbeye karşı vücudun bir nevi tamir etme sistemi.
Bana mantıklı geliyor.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 16 Aralık 2020, 17:59:04 »
bunun saçı varmış zaten ama ayva tüyü şeklinde nasıl bir şey olduysa artık ekimden sonra saçları geri çıkmış bunun.
sonrada ekim merkezi bunu reklam yüzü etmiş klasik hikaye .ben bu çocuğun bol bol resimlerini görmüştüm ama nerde hatırlamıyorum büyük ihtimal instagramda gördüm.

ayrıca halen kafasındakiler ekim saçı değil daha çok dökülür saçları ,ekim saçı olsa kendini belli ederdi.

Keltoş63

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 20 Aralık 2020, 20:38:39 »
Aynı durumu bende yaşadım ekimden sonra 6. Ayda saçlar süperdi ekim yaptığımıda kimseye söylememiştim herkes oo saçlara noldu senin topikmi kullanıyosun napıyosn saçların çok gürleşmiş derlerdi bende minoxil kullanıyorm derdim herkes öyle inceliyorduki beni şaşkınlıklarını gizleyemiyorlardı ayıptır demesi dış görünüşüm azda olsa dikkat çekerdi boy fizik badybulding felan  öncesinde saçlarım yok değildi ama seyrekti saç ektikten sonra başka biri oldm resmen sonra ne mi oldu 8. 9. Aylarda aynı senin şu anki durumun gibi oldum demem o ki nazar nazar nazar elemterefiş kem gözlere şiş   Bu kadar kısa sürede saç kaybının tıbben hiç bi açıklaması olamaz genetik dökülme ne kadar agresif olursa olsun iki ayda seni kel yapmaz sende nazara gelmişsin güzel kardeşim zaten yakışıklısn saçlarda süper olunca kem göze düşmüşsün ben buna inanıyorum çok geçmiş olsun

Facebook Twitter Instagram