herkese merhaba 5 yıldır sd den muzdaribim. kaç kere cildiyeye gittim bilmiyorum. hepsinin verdiği şampuanlar ilaçlar kullandım. kullandıklarım
ketokonazol (ketoral konazol)
vichy dercos
adını hatırlamadığım tonla şampuan
6 ay glutensiz ve sıfır şeker beslenme
saçı elma sirkesi ile durulama
bilumum tonla şey. en fayda eden 1 2 ay eder sonra yeniden başlar sd böyle bir illet zaten.
6 aydır sd yaşamıyorum ve bunu şu ürüne bağlıyorum
https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-milk-thistle-complex-60-kapsul-8181deve dikeni inflamasyonu sıfırlıyor kökünden bitiriyor işi yaklaşık 4 ay kullandım şu an 2 aydır kullanmıyorum
saçlarımı haftada bir loprox ile yıkıyorum diğer günler normal su ile yağlanma biyerden sonra bitiyor 2 hafta sonra ortalama
isteyenlerler astaksantin ve kuersetin de deneyebilir çok güçlü antioksidanlar venatura marka tavsiye ederim.
kuersetin çok iyi bir pgd2 inhibitörü ayrıca genetik dökülmeye de etkisi kesinlikle var ve astaksantin içinse dht düşürdüğü biliniyor ama kuersetin kadar etkili olmayabilir genetik dökülmede.(dünyanın en güçlü antioksidanı astaksantin c60'ı saymazsak tabi )
kesinlikle denemenizi tavsiye ederim her şampuana 100 lira vermektense ayrıca genel sağlığa da faydalı
ayrıca deniz suyu da kesinlikle etkili 2 3 gün yüzdükten sonra geçiyor