Saç Ekimi Sonuçları
Evet forum faydalı mutlaka ama fazla seçenek yok belli kişiler ve klinikler üzerinden hep yorumlar.onlarda ya çok pahalı alternatif yok fazla yok.çok iyi hocaların bile kötü sonuçları olabiliyor.
İzmir'de Sibel ulusan var, 3500greft 8000tl sabit ekiyordu, sitede ve instagramda ekim ve sonuçları var inceleyebilirsiniz, ben onu tercih edecektim ama fiyat ve herkese 3500greft bana uymadı, saygılar
Alıntı yapılan: mekola - 02 Mayıs 2017, 09:22:42İzmir'de Sibel ulusan var, 3500greft 8000tl sabit ekiyordu, sitede ve instagramda ekim ve sonuçları var inceleyebilirsiniz, ben onu tercih edecektim ama fiyat ve herkese 3500greft bana uymadı, saygılarOda neymiş öyle,her kafaya 3500 sabit fiyat falan,dediklerin doğruysa olaya ticari yaklaşılıyor demektir.randevu defterim dolu olsun ,kaç saat çalışacağım,kaç para kazanacağım belli olsunda gerisi önemli değil,bu ulusan ile ilgili biraz bilgim vardı ama bunları duyduktan sonra gerisi boşmuş meğerse,çok yoruma gerek bile yok,aklı olan insan bunlardan bir çıkarım yapar bu söylenenler doğru ise...