Selamlar tekrar, tüm uyarılara rağmen revizyon ile ön çizgiyi oval şekilde düzeltme operasyonunu da yaptırdım.
Zaman zaman hastaların fikir değiştirerek düzeltme yapıldığını, hiçbir problem olmayacağını söylediler.
İlk operasyondan 5 gün sonra kafamdaki şişler geçince yaptılar, açıkçası çok memnunum şuanki durumdan iyi ki yaptırmışım yoksa acayip içimde kalacaktı.
Daha önce dokunulmayan donör bölgeden hilal şeklinde çift taraftan toplam 450 greft daha alarak yaptılar. İlk bölge de güzel iyileşiyor bana göre.
İlk günden beri 10 gündür hocanın hastanesinde yaptırıyorum yıkamaları da. Üst kabukları neredeyse tamamen döktüm düzeltme yaplan ön çizgi kabuklar da 5 güne dökülür.
Takviye vitamin konusunda internette uzun araştırmalar, ektiren 4-5 arkadaşların tecrübeleri ve sağduyu ile Finanstride(proscar) kullanmamaya karar verdim. Başlıca sebeplerim hali hazırda depresyona yatkın, unutkanlıkları olan, zaman zaman anksiyete de yaşayabilen biriyim, yüksek DHT li dostlara pek yan etki hissi olmasa da henüz test yaptırmamama rağmen düşük DHT li olabileceğimi düşünüyorum. Bu sebeple hiç bulaşmadan daha az DHT baskılayan takviyelerle devam edeceğim. ( ileride test yaptırıp duruma göre dhtm yüksek ise deneyebilirim )
Bu bağlamda özellikle Hintell hocam ve diğer uzmanlaşmış arkadaşlarım;
Xpecia mı?
ve veya Saw Palmetto + Biyotin (2500mg) + Multivitamin mi
veya Xpecianın ne idüğü belirsiz olduğunu söyleyenlerin ve üretci firması daha tanınmış denen Kerozan 5+5 diye bir takviye olabilir,
veya benzer kombinasyonlar çerçevesinde tavsiyelerinize açığım,
Ha birde tepe de egzama varmış hep az olsa da, onu da özel bi krem kullanmadan prozinc gibi bir şampuan ile halledebilir miyim?
resimleri de ekliyorum, ön çizgi henüz 4. gününde olduğu için öndeki mavi renk kalemle çizilen çizgi az da olsa duruyor kafanız karışmasın;