Gönderen Konu: Seyrelmis olan kendi saçlarımın oldugu bolgelere ekim yaptirmalimiyim  (Okunma sayısı 854 defa)

Doktor

• Yeni üye
  • *
Herkese iyi aksamlar.ben 13 yil once on sac cizgim biraz geriledigi ve sakaklarim acildigi icin saçma bi yere ekim yaptirmistim 2000 greft.cok azı cikti onların.bu 13 yilda ust kisimlardaki kendi saclarim verteks dahil baya seyreldi asagida fotograflar yüklüyorum.sizce kendi saclarim varken ust kısımlara, vertekse kadar ekim yaptirsam tutarmı.iyice dokulmeyi mi beklemeliyim

Today

• Jr. Member
  • **
Finasterid toparlar bence bu kafayı. Yerinizde olsam 6 ay 1 sene kullanır alacağım sonuca göre ekime karar verirdim. Hem bu süreçte donör bölge sağlamlaşır, üst bölgedeki saçlarda hacim kazanır ekimde daha az zarar görmüş olur

Doktor

• Yeni üye
  • *
Finaaterid hap diyorsan kullanmam onu hocam ya.yan etkileri korkuttu acikcasi teni evlenecegim bi de 4 5 ay sonra.riskli geldi suan.

emekli kel

• Hero Member
 medikal devam edebilirsin.mezo prp veya dermoller biotinle falan.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Doktor

• Yeni üye
  • *
Peki teskkurler hocam tavsite icin

emekli kel

• Hero Member
 rica ederim.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sıklaştırma ekimi yapılması düşünülebilir ama bence sakın yaptırma çoğu başarısız olduğu gibi kendi saçlarında zarar görebilir.
Bir süre agresif dermaroller yap birde evocapil sprey kullan.6 ay sonra gel burda konunu güncelle ve bana teşekkür et  :)
Üstüne birde kerozan tablet kullanırsan tadından yenmez.

emekli kel

• Hero Member
 iyi yer ektikten sonra aradaki saçlar zarar gormez.dandik yer ekerse gorur.tuyleşmişler her halikarda ekimde ölür o baska

Facebook Twitter Instagram