Gönderen Konu: ASUMAN HAİR TRANSPLANT 4800 KÖK  (Okunma sayısı 18514 defa)

Erkan34

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASUMAN HAİR TRANSPLANT 4800 KÖK
« Yanıtla #120 : 28 Haziran 2021, 00:13:11 »
Süreç çok güzel doğal bi görüntü var güle güle tarayın fakat herkes ne kullandıınız nasıl yol izlediniz diye sormuş cevap vermeyip farklı şeyler diyip  O gün bu gün diye gecirmenizi anlayamadım şunu kullandım şunu yaptım demek zor değil forumun amaçlı bu zaten
Yaptığım iş nedeni ile ve pandemide çıkan ve değişen yönetmeliklerin takibi ve dönemsel işlerin yoğunluğu nedeni ile Kusura bakmayın siteye girmek için fırsat olmadı yoksa tabii ki Buradaki arkadaşların söylediklerimden faydalanacağı bir husus olursa bundan memnuniyet duyarım

Ferecov

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #121 : 28 Haziran 2021, 00:33:20 »
Yani o kadar sorulmuş ne yediniz ne içtiniz hangi vitamini kullandınız hala cevap yok. be abicim artık şuna cevap verde millet rahatlasın yahu . En çok hoşunuza  giden  heralde laf salatası.

Starlight

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #122 : 28 Haziran 2021, 00:51:44 »
Herkes ne kullandın ne kullanmadın diye soruyor kaç aydır ne geveleyip duruyorsun? Burada ekim sonucunuzu görelim diye paylaşım yapmıyoruz genel olarak. Alkış falan mı bekliyosun? Madalya takalım istersen güzel Ekim oldu diye. Burada insanlar başarıya ulaşmak için değişik çözümler, çeşitli ilaçlar kullanıyor başarıya ulaşmış ise, diğerleri de kullansın diye. Siz maşallah boş ötmüşsünüz.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2021, 00:52:37 Gönderen: Hintell »

Erkan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #123 : 28 Haziran 2021, 01:04:59 »
Herkes ne kullandın ne kullanmadın diye soruyor kaç aydır ne geveleyip duruyorsun? Burada ekim sonucunuzu görelim diye paylaşım yapmıyoruz genel olarak. Alkış falan mı bekliyosun? Madalya takalım istersen güzel Ekim oldu diye. Burada insanlar başarıya ulaşmak için değişik çözümler, çeşitli ilaçlar kullanıyor başarıya ulaşmış ise, diğerleri de kullansın diye. Siz maşallah boş ötmüşsünüz.
Kardeşim üslubuna dikkat et sen bu sitedeki değerli yorumyapan arkadaşların söylemlerini veya yazılanları ötmek sanıyorsun o zaman takip etme yorum yazma anladın mı kardeşim
  • Ekim Tarihi: 10.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR TRANSPLANT
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 44
  • Medikal Tedavi Xpecia - solgar biotin 5000

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #124 : 28 Haziran 2021, 01:07:54 »
Yeteri kadar beğeni gelmediği için paylaşmıyorum diyen ergenler gibi davranmışsınız biraz.İnsanlar sizden tedavide kullandığınız ürünleri sormuş ama bir türlü cevap alamamış.

Erkan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #125 : 28 Haziran 2021, 01:10:15 »
Yani o kadar sorulmuş ne yediniz ne içtiniz hangi vitamini kullandınız hala cevap yok. be abicim artık şuna cevap verde millet rahatlasın yahu . En çok hoşunuza  giden  heralde laf salatası.
Kardeşim iyi niyetli olarak yorumunu yaptığını düşünüyorum ama laf salatası kelimesi hoş olmamış resimden sonra ki yorumlarım da değerli yorum yapan ve paylaşımlarondan faydalandığım insanlar için mezeretimi belirttim o yüzden kime neye ve nasıl yorum yaparken dikkat et
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 44

Erkan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #126 : 28 Haziran 2021, 01:16:27 »
Yeteri kadar beğeni gelmediği için paylaşmıyorum diyen ergenler gibi davranmışsınız biraz.İnsanlar sizden tedavide kullandığınız ürünleri sormuş ama bir türlü cevap alamamış.
YouTube kanalımı burası ki beğeni bekleyeceğim kardeşim son yorumlardan sonra neden paylaşım yapamadığımı türkçe olarak açıkladım türkçe olarak anladın mı kardeşim
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 44

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #127 : 28 Haziran 2021, 01:29:04 »
 Öncelikle Türkçe öğretmeniyim, öyle anladın mı falan tarzı sözcüklerle tereciye tere satmaya kalkışma.''biraz daha yorum aldıktan sonra neler yaptığımı açıklayacağım'' 10 Nisan'da bu cümleyi kullanmışsın ve biraz daha beğeni gelsin demekle hemen hemen aynı şey. 22 Mayıs'ta foruma giriş yapıp foto koymuşsunuz ve yorum beklemişsin yine neler kullandığına dair tek bir cümle yazmamışsın.Aynı şekilde 26 Haziran'da foruma giriş yapmışşsın ve yine fotolar koymuşsun ve yorumlarınızı bekliyorum demişsin, yine neler kullandığına dair tek bir cümle yazmamışsın.O 2 arkadaşın üsluplarını sertleştirmelerinde haklılık payı var.Senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 28 Haziran 2021, 01:50:04 »
Arkadaş kullandığı ürünleri yazmış biosuna zaten
Saç ekimini baştan sona düzenli paylaşmış
Xpecia ve solgar 5000 kullanmış
Global Moderator

Starlight

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #129 : 28 Haziran 2021, 01:54:02 »
Arkadaş kullandığı ürünleri yazmış biosuna zaten
Saç ekimini baştan sona düzenli paylaşmış
Xpecia ve solgar 5000 kullanmış

Biz tepki gösterince yeni girdi abi. Teşekkürler bildiriminiz için.

Erkan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #130 : 28 Haziran 2021, 02:18:06 »
 Evet arkadaşlar ne kullandığımı açıklamamın neden geç kaldığını mazereti belirtmem rağmen  birkaç arkadaşın uslubu hoş olmayan yorumuna rağmen bu siteden faydalandığım değerli arkadaşların, tecrübelerinden bilgisini aktaran Hintelle, paylaşım yapan tüm site üyelerine, bilgisiyle ekim sürecime katkısı olan ve umarım ekim süreci faydalı olabileceğini düşündüğüm kişiler için ve bu arkadaşlara duyduğum saygıdan dolayı alt kısma belirtiyorum
 1-Ekim başından kabuk dökümü ve sonrasında kullandığım şampuan shawpo şampuan  süreç  boyunca sabah ve akşam yıkadım 4 aydan sonra yıkama sayısı sadece 1 sefer olacak şekilde devam ediyorum
2- Kabuk dökümünden sonraki dönemde sabah akşam 4 püskürtme şeklinde 2 kez 4 ay boyunca alopexy sprey kullandım daha sonra ekim merkezinin yönlendirmesiyle prozinc plus spreyi dönüş yaparak günde 1 sefer 4 püskürtme olacak şekilde uygulamaya devam ediyorum
3- Ekim başından itibaren sabah solgar biotin 5000 1 adet akşam xpecia tablet 1 adet olacak şekilde 4 ay boyunca kullandım 4 ayın sonunda günde 1 adette düşürerek birgün solgar biotin 5000 diğer günde xpecia olacak şekilde dönüşümlü olarak kullanıyorum
4- Ekim başından 1 kutu aspirin hergün 1 adet olmak üzere kullandım daha sonraki günlerde 2-3 gün aralıklarlada 5 ay boyunca kullandım şuan kullanmıyorum
5- Şimdide aldığım gıdalar bunlarında önemli olduğunu tahmin ediyorum özellikle kahvaltı kısmı
A- kahvaltıda 1 adet haşlanmış yumurta
B- 5 adet çiğ badem
C- 2 adet ceviz
D-7-8 tane siyah zeytin
E- ince sivri biber 2 adet
F- Akşam çayın yanında küçük tatlı kasesinde kabak çekirdeği
Evet arkadaşlar kullandığım ve aldığım ürünler bu şekildedir ayrıntılı bir şekilde yazmaya çalıştım yardımcı olacaagım bir husus olursa veya sorunuz elimden geldiğince cevaplamaya   
çalışacağım umarım ekim yapan bütün arkadaşların süreci samimi bir şekilde söylüyorum benden daha iyi olur çok zahmetli ve psikolojiyi etkileyen bir süreç arkadaşlar saygılarımla yazı biraz uzun oldu idare edersiniz arkadaşlar 🙂
 Bu arada ilerde kullandığım ürünlerde değişiklik olursa buradan paylaşımda bulunacağım.
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 44

Erkan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #131 : 28 Haziran 2021, 02:35:06 »
Biz tepki gösterince yeni girdi abi. Teşekkürler bildiriminiz için.
Kimse birşey paylaşmak zorunda değil bunu önce anla ötmek kelimesini kullansıysan aynısını veya daha ağır uslubu karşılığında alırsın saygı sınırlarını zorlama buradaki arkadaşlara saygımdan dolayı seviyeyi düşürmek istemiyorum ama senin kaçırdığın bir husus var galiba kimsenin söylemiyle veya eylemiyle hareket edecek birisi değilim bu site seviyeli vede birbirine yardım etme felsefesinde olan kişilerin biraya geldiği kişi grupları olarak görüyorum kelimedeki kinaye sanatını anlamayacak Türkçe öğretmeni olduğu yerde ben Türk Dil kurumu başkanı olurum bu yüzden herkes saygılı ve uslubunu bilerek yorum yapacak ki aramızdaki saygıyı muhafaza edelim
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 44

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 28 Haziran 2021, 02:44:41 »
Sürecin çok başarılı kardeşim harika olmuş sürecini paylaştığın için saol. Son durumunuda paylaşmaya devam et lütfen devam eden aylarda

Herkesin kendi konusu soru sorulur cvp verilir ama kimse böyle saçma üslup ile davranamaz konu sahibi arkadaşa.

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #133 : 28 Haziran 2021, 02:49:52 »
Arkadaslar Adam mecbur mu size aldigi ilaci, yedigi yemegi aciklamasi? Zaten 2 sac ilaci var piyasada, kullandiysa onlari kullanmistir. Öyle bir saldirmissiniz ki, adam sanki kelligin panzehirini buldu da, sizden saklıyor.
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

Starlight

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #134 : 28 Haziran 2021, 09:16:01 »
Kimse birşey paylaşmak zorunda değil bunu önce anla ötmek kelimesini kullansıysan aynısını veya daha ağır uslubu karşılığında alırsın saygı sınırlarını zorlama buradaki arkadaşlara saygımdan dolayı seviyeyi düşürmek istemiyorum ama senin kaçırdığın bir husus var galiba kimsenin söylemiyle veya eylemiyle hareket edecek birisi değilim bu site seviyeli vede birbirine yardım etme felsefesinde olan kişilerin biraya geldiği kişi grupları olarak görüyorum kelimedeki kinaye sanatını anlamayacak Türkçe öğretmeni olduğu yerde ben Türk Dil kurumu başkanı olurum bu yüzden herkes saygılı ve uslubunu bilerek yorum yapacak ki aramızdaki saygıyı muhafaza edelim

Ben Türkçe öğretmeni değilim.?
Burada konu paylaşıyorsanız insanların yazdıklarına riayet etmeniz gerekiyor. Yoksa bir anlamı yok. Aylardır dillerinde tüy bitmiş insanların, buna tepki gösterdim. Bu tepki de sonuç verdi, yazdınız işte. Olması gerektiği gibi. Teşekkür ediyoruz.

Facebook Twitter Instagram