Saç Ekimi Sonuçları
Süreç çok güzel doğal bi görüntü var güle güle tarayın fakat herkes ne kullandıınız nasıl yol izlediniz diye sormuş cevap vermeyip farklı şeyler diyip O gün bu gün diye gecirmenizi anlayamadım şunu kullandım şunu yaptım demek zor değil forumun amaçlı bu zaten
Herkes ne kullandın ne kullanmadın diye soruyor kaç aydır ne geveleyip duruyorsun? Burada ekim sonucunuzu görelim diye paylaşım yapmıyoruz genel olarak. Alkış falan mı bekliyosun? Madalya takalım istersen güzel Ekim oldu diye. Burada insanlar başarıya ulaşmak için değişik çözümler, çeşitli ilaçlar kullanıyor başarıya ulaşmış ise, diğerleri de kullansın diye. Siz maşallah boş ötmüşsünüz.
Yani o kadar sorulmuş ne yediniz ne içtiniz hangi vitamini kullandınız hala cevap yok. be abicim artık şuna cevap verde millet rahatlasın yahu . En çok hoşunuza giden heralde laf salatası.
Yeteri kadar beğeni gelmediği için paylaşmıyorum diyen ergenler gibi davranmışsınız biraz.İnsanlar sizden tedavide kullandığınız ürünleri sormuş ama bir türlü cevap alamamış.
Arkadaş kullandığı ürünleri yazmış biosuna zatenSaç ekimini baştan sona düzenli paylaşmışXpecia ve solgar 5000 kullanmış
Biz tepki gösterince yeni girdi abi. Teşekkürler bildiriminiz için.
Kimse birşey paylaşmak zorunda değil bunu önce anla ötmek kelimesini kullansıysan aynısını veya daha ağır uslubu karşılığında alırsın saygı sınırlarını zorlama buradaki arkadaşlara saygımdan dolayı seviyeyi düşürmek istemiyorum ama senin kaçırdığın bir husus var galiba kimsenin söylemiyle veya eylemiyle hareket edecek birisi değilim bu site seviyeli vede birbirine yardım etme felsefesinde olan kişilerin biraya geldiği kişi grupları olarak görüyorum kelimedeki kinaye sanatını anlamayacak Türkçe öğretmeni olduğu yerde ben Türk Dil kurumu başkanı olurum bu yüzden herkes saygılı ve uslubunu bilerek yorum yapacak ki aramızdaki saygıyı muhafaza edelim