Merhaba arkadaşlar Öncelikle saç ekimi düşünen kişiler için böyle bir faydalı sitenin oluşmasında emeği bulunan Hintele daha sonra da Karar verme aşamasında paylaşımda bulunan tüm değerli üyelere teşekkürlerimi borç bilirim 4- 5 ay gibi sitedeki incelemelerim sonucunda, Asuman hanımın yapmış olduğu ekimlerde ön çizginin doğal olması, şakaklarda Ekim yapıyor olması ve Ekim sonuçlarının başarılı olmasından dolayı Asuman hanımla iletişim geçip fotoğraf göndermem ve Emsey hastanesinde muayene işleminden bir ay sonraya Ekim tarihi randevusu oluşturduk Ekim zamanına kadar xpecia ve solgar biotin 5000 günde 1 tablet olmak üzere Asuman Hanımın tavsiyesi üzerine kullandım 10. 12 2020 tarihinde Ekim işlemi yaptırmak için randevu oluşturdum. Sabah saat 8 gibi Emsey hastanesinde Asuman Hanım ile ön çizgi işlemini belirleyip operasyon odasına geçilip damar yolunu açma işlemi yapıldı Sinem Hanımın anestezi işlemindeki anlayışından dolayı teşekkürlerimi buradan ileteyim basınçlı anestezi ve iğneli anestezi işlemi yapıldı. Sinem ve Hümeyra Hanım mikro motor ile saç kökü alma işlemine başladılar Asuman Hanım kök alım işlemi sırasında bir kaç kez gelip kontrollerimi gerçekleştirdi.Serum takıldıktan sonra Asuman Hanım tarafından bizzat kanal açma işlemi yapıldı bu işlem bittikten sonra yemek molası verildi daha sonra sinem hanım ve Enes bey saç ekim işlemini gerçekleştirdiler prp işlemini Sinem Hanım tarafından Ekim bittikten sonra yapıldı bu arada ( bir işlemin yapılmadan önce sinem hanım tarafından işlemin nasıl ve niçin olacağı konusundaki detaylı açıklamaları operasyon esnasındaki süreç konusunda sizi bilgilendirmiş oluyor) Asuman Hanım Ekim işlemi esnasında bir kaç kez gelip kontrollerde bulundu ve son süreçte Asuman Hanım genel ve sonuç değerlendirmeleri yapıp ve bir kaç dokunuşla işlemi saat 22.00 da bitirmiş olduk. İlaçlarımı Asuman Hanım tarafından temin ettikten sonra ( 350 TL) ertesi gün için saat 16.00 da ilk yıkama için randevu oluşturduk İstanbul Avrupa yakasında oturmam rağmen yaklaşık gidiş geliş saatin 4-5 saat ve harcanan yakıt, yol parası ve marmaray ücretini de hesaba katarsanız ve vaziyette tekrar araç kullanmayacağım için yakında bulunan Asuman Hanım tarafından geldiğinizi belirtirseniz indirimde alabileceğiniz iyi denecek düzeyde olan hastahanenin hemen yakınında olan emin Residence yerleştim. Ertesi gün ferit bey tarafından yıkama işlemi yapılıp daha sonraki yıkamaların nasıl yapılacağı konusunda bilgi verildi Asuman hanımın kontrolünden sonra hastahaneden ayrıldım. Bu arada sitemizin Asuman Hanım tarafından takip edildiğini ve fikirlerimizin onlar için değerli olduğunu söyleyerek slmlarını bizlere iletti
Not: Ekim sürecinde yanınızda birisinin olması çok daha iyi olacaktır bilginize değerli yorumlarınızı bekliyorum Ekim yapan herkezin en güzel sonucu alması dileğiyle