Gönderen Konu: asıl saç dökülme sebebi  (Okunma sayısı 3966 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: asıl saç dökülme sebebi
« Yanıtla #15 : 30 Aralık 2020, 11:50:05 »
yaklaşık 1 haftadır internetten öğrendiğim jawline egzersizlerini yapıyorum. daha 1 hafta olmasına rağmen inanılmaz fark etti. gıdım azaldı yüzüm toparlandı çenem kaslandı. ben de çinden jawline egzersiz topu sipariş ettim 50 liraya. türkiyede instagramda satıyorlar ama 150 lira. saç dökülmesine faydası olur mu bilmiyorum ama çene hattına çok faydası var herkese jawline egzersizlerini tavsiye ederim.

Souvenir

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 30 Aralık 2020, 19:56:34 »
Faydası nedir?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 30 Aralık 2020, 20:56:42 »
Faydası nedir?

https://tmdocclusion.com/2018/07/14/more-on-hair-loss/

bu linkte bahsediliyor ha inanır mısınız bilmem ben inanıyorum. en kötü çene hattımız güçlenir kaslanır.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Aralık 2020, 21:21:22 »
Hocam peki eskiden de yani 15 20 yaşlarındayken de güçlü ve ileri yönde miydi çeneniz.
Ben hala çok inanıyorum saç dökülmesinin çeneyle bağlantısına . 50 yaşında olup da saçı hiç dökülmeyenler özellıkle dediğim çene yapısına sahipler. Çenenin duruşu (dil postürü) kesinlikle başın kanlanmasında çok etkili

Evet cenenin  sac dokulmesiyle baglantısı var  nasıl  bas kafa cene yapısı genetik kodla kodlanmıs bir yapı  kafa sekli olsun ergenlige girdiginde degismeye baslar sac dokulmeye baslar ama genetik oldugu icin bizler cenemizi estetikle o pozisyona getirsek bile faydası olmaz cunku zaten yuz yapın  o sekli almaya baslamıstır  bunu wergenlige girmeyen insanlarda yapılırsa  AGA nn gelisimi biraz yavaslayabilir  ama 20 yaslara giren  yada ergenlige girmis bireylerde insanlarda yapılması hic birseyi degistirmez cunku genetik artık o emri almıstır yani degismeye baslamıssındır    cenesi ileride olanlarda birazdaha on cizgisi bozulmaz aga genellikle ya tepeden ilerler  yada ilerlemez   ergenlik oncesinde yapılması onemliydi su anda yapılması hic bir seyi degistirmez AGA DA kanser hastalıgı gibidir genetik  ergenlik referansını  dikkate alır  bir kere sinyali aldıgında degistirmek  mumkun degildir o olum gerceklesmeye zamanla baslamıs demektir beni anladıgınızı zannediyorum onemli olan bu gibi seylerin ergenlik oncesi dikkat edilmesi . hatta bilim adamlarının su an bir calısması var bebekler ve cocuklar bu gen kodunun aktif hale gelmeden tespit etmeye ve inaktif duruma getirmeye calısıyolar  bir basladımı devamı geliyor zamanla dururmak mumkun degil ertelemek mumkun
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 30 Aralık 2020, 21:26:18 »

Evet cenenin  sac dokulmesiyle baglantısı var  nasıl  bas kafa cene yapısı genetik kodla kodlanmıs bir yapı  kafa sekli olsun ergenlige girdiginde degismeye baslar sac dokulmeye baslar ama genetik oldugu icin bizler cenemizi estetikle o pozisyona getirsek bile faydası olmaz cunku zaten yuz yapın  o sekli almaya baslamıstır  bunu wergenlige girmeyen insanlarda yapılırsa  AGA nn gelisimi biraz yavaslayabilir  ama 20 yaslara giren  yada ergenlige girmis bireylerde insanlarda yapılması hic birseyi degistirmez cunku genetik artık o emri almıstır yani degismeye baslamıssındır    cenesi ileride olanlarda birazdaha on cizgisi bozulmaz aga genellikle ya tepeden ilerler  yada ilerlemez   ergenlik oncesinde yapılması onemliydi su anda yapılması hic bir seyi degistirmez AGA DA kanser hastalıgı gibidir genetik  ergenlik referansını  dikkate alır  bir kere sinyali aldıgında degistirmek  mumkun degildir o olum gerceklesmeye zamanla baslamıs demektir beni anladıgınızı zannediyorum onemli olan bu gibi seylerin ergenlik oncesi dikkat edilmesi . hatta bilim adamlarının su an bir calısması var bebekler ve cocuklar bu gen kodunun aktif hale gelmeden tespit etmeye ve inaktif duruma getirmeye calısıyolar  bir basladımı devamı geliyor zamanla dururmak mumkun degil ertelemek mumkun

reis valla ben bıktım artık senin yanlış bilgilerini düzeltmekten amacın ne anlamıyorum neden çene hattımız değişmesin attığım linkte bile bir sürü örnek var . ha bunu başardık diye dökülme biter mi sanmam ama kemikler sürekli olarak parçalanır vücutta

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 30 Aralık 2020, 21:38:34 »
reis valla ben bıktım artık senin yanlış bilgilerini düzeltmekten amacın ne anlamıyorum neden çene hattımız değişmesin attığım linkte bile bir sürü örnek var . ha bunu başardık diye dökülme biter mi sanmam ama kemikler sürekli olarak parçalanır vücutta

sen niye boyle atarlandınki benim yanlıslarımı duzeltmek sana kalmazki  ben zaten yanlıslarımı goruyorum ben senin dedigin mantıgının dogru oldugunu onayladım ama sen boyle bir cıkısta bulundun bizim konumuz yuz cenesinin sekli degil AGA YI  nasıl durdururuz  dilini cene ustune baskı yaparak ancak burnunun asagı dusmesini saglarsın birde bir  ustune burun estetik ameliyatına para verirsin bu kafada yurume  senin gitttigin yollardan ben geri geliyom  hangi kemiklerin parcalandıgını ben iyi biliyom   yazdıklarımı bir daha oku oyle yorum yap ben ne anlatıyom sen ne cevap veriyon   aksam oksijen basına gitmiyormu ne fazla kan yollama cene kemigine bak beyin oksijensiz kalmıs ne yazdıgını bilmiyon ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Aralık 2020, 21:51:02 »

sen niye boyle atarlandınki benim yanlıslarımı duzeltmek sana kalmazki  ben zaten yanlıslarımı goruyorum ben senin dedigin mantıgının dogru oldugunu onayladım ama sen boyle bir cıkısta bulundun bizim konumuz yuz cenesinin sekli degil AGA YI  nasıl durdururuz  dilini cene ustune baskı yaparak ancak burnunun asagı dusmesini saglarsın birde bir  ustune burun estetik ameliyatına para verirsin bu kafada yurume  senin gitttigin yollardan ben geri geliyom  hangi kemiklerin parcalandıgını ben iyi biliyom   yazdıklarımı bir daha oku oyle yorum yap ben ne anlatıyom sen ne cevap veriyon   aksam oksijen basına gitmiyormu ne fazla kan yollama cene kemigine bak beyin oksijensiz kalmıs ne yazdıgını bilmiyon ...

bildiklerinin zekatını versen bütün forum bilge oluruz reis bilgilendir bizi

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 30 Aralık 2020, 22:00:43 »
bildiklerinin zekatını versen bütün forum bilge oluruz reis bilgilendir bizi

Hepinize bir ısık olarak dogdum  formunuzu  aydınlatıyorum   sukret iste   bilgimin zekatını veriyorum bilgilendirerek fazla zekat almak istiyorsan takip et  biz geciciyiz buralarda reisligi sana teslim edecegim engin bilgilerimden faydalan  tesekkurler iltifatın icin .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

rodok

• Full Member
« Yanıtla #23 : 30 Aralık 2020, 22:20:05 »
Çene biçiminin saçla uzaktan yakından ilgisi olsa jawline ameliyatıyla bu sorunu çözerdik diye düşünüyorum. Keşke olsaydı ama bu tarz fikirlerin bıttım sabunu dökülmeyi keser gibi fikirlerden benim için farkı yok

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 30 Aralık 2020, 22:24:23 »
Çene biçiminin saçla uzaktan yakından ilgisi olsa jawline ameliyatıyla bu sorunu çözerdik diye düşünüyorum. Keşke olsaydı ama bu tarz fikirlerin bıttım sabunu dökülmeyi keser gibi fikirlerden benim için farkı yok

hocam jawline ameliyatında dolgu yapılıyor belli aralıklarla .sadece görünümü değiştiren sahte bir uygulama.  benim kasttetiğim kemik  ve kas yapısını kendimiz değiştirmek

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

rodok

• Full Member
« Yanıtla #25 : 30 Aralık 2020, 22:28:18 »
Çene törpüsü de var diye biliyorum. Onda direk kemik yapısına müdahale var

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Aralık 2020, 22:39:48 »
Çene törpüsü de var diye biliyorum. Onda direk kemik yapısına müdahale var

estetik operasyonlarının  bu konuda bize fayda sağlamayacağı kesin. ha doğal olarak yapmak fayda sağlar mi ben kendim denemeye başladım en az 6 ay 1 yıllık süreç bakalım nasıl olacak.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 30 Aralık 2020, 23:59:00 »

Hepinize bir ısık olarak dogdum  formunuzu  aydınlatıyorum   sukret iste   bilgimin zekatını veriyorum bilgilendirerek fazla zekat almak istiyorsan takip et  biz geciciyiz buralarda reisligi sana teslim edecegim engin bilgilerimden faydalan  tesekkurler iltifatın icin .
Allah razı olsun gardaş aydınlat bizi inşallah

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 05 Şubat 2021, 07:08:45 »
Mewing görüntüyü bayağı değiştiriyo beyler. 1 ay bile olmadı belki ama bayağı fark var. Yapın. Saç dökülmesine faydası olacağını sanmıyorum çünkü mewing in mucidi mike mew kel sayılır :D

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 05 Şubat 2021, 15:25:40 »
yaklaşık 1 haftadır internetten öğrendiğim jawline egzersizlerini yapıyorum. daha 1 hafta olmasına rağmen inanılmaz fark etti. gıdım azaldı yüzüm toparlandı çenem kaslandı. ben de çinden jawline egzersiz topu sipariş ettim 50 liraya. türkiyede instagramda satıyorlar ama 150 lira. saç dökülmesine faydası olur mu bilmiyorum ama çene hattına çok faydası var herkese jawline egzersizlerini tavsiye ederim.
egzersiz topu nasıl hocam kullanışlı mı?

Facebook Twitter Instagram