Gönderen Konu: Karaciğer ağrısı  (Okunma sayısı 1947 defa)

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
Ynt: Karaciğer ağrısı
« Yanıtla #15 : 12 Aralık 2020, 00:32:32 »
Biotin karaciğere ağrı yapmaz bol su ile tüketilmediğinde belki farklı vitaminlerde alıyorsanız böbreklerinize zararı olabilir. Ben zaten muhtemelen böbreklerinizde ağrı olduğunu düşünüyorum. Siz bu aralar biraz fazla su tüketin ara verecekseniz ve doktora gitmeyecekseniz. O ağrıyı yapan ama büyük bir ihtimal Propecia'dır.
Su genelde bol içerim , böbreklerden hiç rahatsızlığım yok çünkü pusudayım böbrekler ne tepki veriyor diye ... batma hissi var ara ara ... babam danıştım babam dedi bendede vardır ağrı doktor demiş karaciğer yağlanmasıdır .... spor hiç yapmıyorum , hep yemek yiyorum masa başında kalıyorum bence o yüzdende olabilir , alkol sigara geçen yıldan bıraktım o yıllarda çok içerdim alkol o yüzden bi ihtimal yağlanma olabilir

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2020, 00:33:41 »
Merak ettim netten baktım;

Karaciğer Ağrısı Nasıl Anlaşılır?

Karaciğer, karın bölgesinin sağ kısmında ve kaburganın hemen altında yer alır. Bu da birçok kişinin karaciğerde meydana gelen ağrıyı mide ağrısı ile karıştırmasına sebep olur.

Karaciğerde ağrı söz konusu olduğunda nefes alıp verme esnasında bir batma hissedilir. Zaman zaman bu batma çok şiddetli olabilir. Mide ağrısında ise nefes alıp verme esnasında bir problem yaşanmaz.

Karaciğer Ağrısı Nerede Hissedilir?

Karaciğer ağrısı, zaman zaman vücutta yer alan farklı bölgelere vurabilir. Ağrı özellikle omuz ve sırt bölgesine vurarak bu bölgelerde de bölgesel bir ağrı olarak hissedilir..

Karaciğer Problemlerinde Ağrı Haricinde Karşılaşılan Diğer Belirtiler Nelerdir?

Mide ağrısı, bulantı ve şişkinlik gibi sindirim problemleri
Ciltte kızarıklık, kaşıntı ve kahverengi lekeler
Ayak tabanı ve avuç içlerinde kızarıklık, kaşıntı ve iltihap
Gözlerde şişkinlik ve kaşıntı ile göz altlarında mor halkalar
Aşırı terleme, nefesin kokması ve kötü vücut kokusu..
Saçsız adamın laneti 😂 netten birşey anlayamadım çare doktor

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2020, 00:44:30 »
Su genelde bol içerim , böbreklerden hiç rahatsızlığım yok çünkü pusudayım böbrekler ne tepki veriyor diye ... batma hissi var ara ara ... babam danıştım babam dedi bendede vardır ağrı doktor demiş karaciğer yağlanmasıdır .... spor hiç yapmıyorum , hep yemek yiyorum masa başında kalıyorum bence o yüzdende olabilir , alkol sigara geçen yıldan bıraktım o yıllarda çok içerdim alkol o yüzden bi ihtimal yağlanma olabilir

Doktora görünmenizde, değerlerinize baktırmanızda yarar var öyleyse. Burada antiandrojen kullanların yorumlara bakarak hareket ederseniz ileri de ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Saç size bir dönem lazım olacaktır ama karaciğer hayatınız boyunca gerekli...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2020, 02:22:04 »
Deli misin acaba? Birak hemen ilaçları. Belki geçmişinde de fark etmediğin karaciğer problemin vardı ilaçlar bunu ilerletti. Acilen muayene olman lazim  Birak saçı falan. Gelip buraya başlık açman bile saçmalık

Facebook Twitter Instagram