Saç Ekimi Sonuçları
s.a suan için solenecek bırsey yok . aynı sürecteyiz sacımızda hemen hemen aynı . bende 3000 greft ektim :=) 3 mayısda ekime basladık. benden 4 gun once ektirmişsiniz. sanırım baya şok dokulme yasamıssınız.ama bunlar 4.da deişir.buda bn sayfa https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1958.0bıde guncel bı resım atıom
Hayırlı olsun hocam,Karanlıkta çekildiği için pek biley söylenemiyor ama henüz erken umarım arzu ettiğiniz seviyeye gelir Vertex fotoğrafını da yükleyebilir misin ne durumda acaba
Alıntı yapılan: ECZ - 29 Ağustos 2017, 13:55:27Hayırlı olsun hocam,Karanlıkta çekildiği için pek biley söylenemiyor ama henüz erken umarım arzu ettiğiniz seviyeye gelir Vertex fotoğrafını da yükleyebilir misin ne durumda acababu var hocam 119.günden
ilk fotoğraf 113. gün, ikinci fotoğraf 116. gün, son fotoğraf ise 119. gün. Karanlıktaki resimler yanıltıcı biraz. Ama artık akşamları hiç ekim gibi durmuyor, baya hızlandı.
Alıntı yapılan: _Glorious_ - 26 Ağustos 2017, 22:03:11ilk fotoğraf 113. gün, ikinci fotoğraf 116. gün, son fotoğraf ise 119. gün. Karanlıktaki resimler yanıltıcı biraz. Ama artık akşamları hiç ekim gibi durmuyor, baya hızlandı. kardeşim hayırlı olsun ne kadar ödediniz 1 seans mi uyguladılar? Bende burda ektirmeyi düşünüyorum.
Hocam açıklığın azmış, sanki ön çizgiyi biraz daha aşağıya alabilirmiş gibi geldi bana ama ekilenler iyi sonuç verecek gibi