Gönderen Konu: yaş 25 saç dökülmesi devam ediyor ne zaman ektirmem lazım ?  (Okunma sayısı 2216 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: yaş 25 saç dökülmesi devam ediyor ne zaman ektirmem lazım ?
« Yanıtla #15 : 11 Aralık 2020, 20:15:37 »
Önler zatn gitmiş ben olsam önlere Ekim yapardım. Tepe senin bileceğin iş tepeyede ekilebilir. Enseye doğru inmemiş en azından açıklık donör zaten iyi duruyor ileride Bi Ekimlk daha çıkar gibi.. En güzel yaşlarda saçsız gezmektense yaptır bence

denixex

• Full Member
« Yanıtla #16 : 11 Aralık 2020, 20:54:34 »
Önler zatn gitmiş ben olsam önlere Ekim yapardım. Tepe senin bileceğin iş tepeyede ekilebilir. Enseye doğru inmemiş en azından açıklık donör zaten iyi duruyor ileride Bi Ekimlk daha çıkar gibi.. En güzel yaşlarda saçsız gezmektense yaptır bence
son cümlenize katılıyorum hocam ama hala oluk oluk dökülüyor açılıyor , şimdi ektirsem o kadar para vericem acı çekecem ekilenlerle beraber yine dökülecekmiş gibi hissediyorum , protez daha mı mantıklı bilemedim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 11 Aralık 2020, 22:00:10 »
dediğiniz gibi hiçbirşey durdurmuyor hocam uzun zamandır savaşıyorum artık bıktım , protez mı kullansam acaba :D
hocam ama savastan galip çıkan saçlarınızda var.canlı saçlar.ekimle hallolur.olanıda korurken artık merkezle konusursun prpmi yaparlar mezoterapimi şumu bumu yada dermoller artı miracle losyonu bir dahamı denersin bilmiom.dokulme sorun değil 100e kadar normal dokulenin yerine aynı buyuklukte saç gelsin cılızı geliyorsa sorun vardır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 11 Aralık 2020, 22:15:39 »
Bence protezi aklından çıkar uzun vadede saç ekiminden daha pahalıya patlar senin için bakımıydı yapiskanlar sökülür mü korkusuydu yapay durması falan bir sürü dert protez işi

denixex

• Full Member
« Yanıtla #19 : 11 Aralık 2020, 22:52:06 »
hocam ama savastan galip çıkan saçlarınızda var.canlı saçlar.ekimle hallolur.olanıda korurken artık merkezle konusursun prpmi yaparlar mezoterapimi şumu bumu yada dermoller artı miracle losyonu bir dahamı denersin bilmiom.dokulme sorun değil 100e kadar normal dokulenin yerine aynı buyuklukte saç gelsin cılızı geliyorsa sorun vardır.

çok uzun süre minoxil kullandım oda saçımı sanki kötü etkiledi diye düşünüyorum , saçlar dökülüyor ve açılıyor hocam zayıflıyor saçlar :(

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 11 Aralık 2020, 23:29:00 »
 minoxu basla bırak saçı bozar.en basta ilacın işe yaramadığı agresif dokulmeye denk gelmişsin.dr yakında bakar saçına.yakın donem minyaturleşmeleri belirler yok sayıp eker.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

denixex

• Full Member
« Yanıtla #21 : 12 Aralık 2020, 00:45:10 »
minoxu basla bırak saçı bozar.en basta ilacın işe yaramadığı agresif dokulmeye denk gelmişsin.dr yakında bakar saçına.yakın donem minyaturleşmeleri belirler yok sayıp eker.
ne yapcaz hocam peki

denixex

• Full Member
« Yanıtla #22 : 12 Aralık 2020, 13:10:31 »
up

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 12 Aralık 2020, 13:39:33 »
 lokal losyon surucen miracle işe yaramamış.ama kullanmasan belki daha çok gidicekti.yada mezoterapi veya prp üstünede ekimle devam edicen yoluna açılırsa gene ektircen.şuda var vitamin değerleri şu bu eksikse onları tamamlamadan ilaçlar işe yaramaz.tamam dökülen dokulmuşte bakma sen diğer yerler ilaçla canlanmış kurtarılmış duruyor ilaçlarda devamlılık sart tepede etkili genelde

denixex

• Full Member
« Yanıtla #24 : 12 Aralık 2020, 14:54:47 »
lokal losyon surucen miracle işe yaramamış.ama kullanmasan belki daha çok gidicekti.yada mezoterapi veya prp üstünede ekimle devam edicen yoluna açılırsa gene ektircen.şuda var vitamin değerleri şu bu eksikse onları tamamlamadan ilaçlar işe yaramaz.tamam dökülen dokulmuşte bakma sen diğer yerler ilaçla canlanmış kurtarılmış duruyor ilaçlarda devamlılık sart tepede etkili genelde

minoxil baya kıllanma yaptı gibi hocam birde yan etki olarak , sadece lokal miracle ile devam mı edeyim o zaman ? vitamin değerlerim normal hocam ara sıra kan testi veririm bir sorun yok değerlerde

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 12 Aralık 2020, 14:57:29 »
 isabet olur lokal mucadeleye devam et kalanıda ektirirsin

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #26 : 12 Aralık 2020, 15:56:40 »
Protez 25 yaşında birinin düşünmesi gereken son çare olmalı.
Ön planlamalı bir ekim yaptıracaksın, vertex dökülmesi gerçekleştikten sonra oraya da 2.ekim olacak.
Zaten ön tarafta dökülen dökülmüş ve şanslısın ki önden dökülme olmuş, vertex yavaş ilerliyor.
Beklemene gerek yok, en güzel zamanlarını saçsız geçirme, 26 yaşında saçlarını dikersin.
İyi bir merkez seç lütfen. :)
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

denixex

• Full Member
« Yanıtla #27 : 12 Aralık 2020, 17:33:46 »
Protez 25 yaşında birinin düşünmesi gereken son çare olmalı.
Ön planlamalı bir ekim yaptıracaksın, vertex dökülmesi gerçekleştikten sonra oraya da 2.ekim olacak.
Zaten ön tarafta dökülen dökülmüş ve şanslısın ki önden dökülme olmuş, vertex yavaş ilerliyor.
Beklemene gerek yok, en güzel zamanlarını saçsız geçirme, 26 yaşında saçlarını dikersin.
İyi bir merkez seç lütfen. :)
hocam merhaba ankarada yaşadığım için ankarada şahin hoca iyi diyorlar sonuçlarıda iyi bence , ektirirsem şahin hocada ektiririm sanırım , beklemeye gerek yok diyorsunuz hocam ama hergün biraz daha dökülüyor gidiyor , ektirsem 2-3 seneye yine gerileyecek gibi :( bir türlü durmuyor dökülme , dediğiniz gibi bu yaşlarıda saçsız geçirmek istemiyorum ama saçlarımın ilerde ne hale geleceği belli değil belki 5 sene sonra ful kel kalıcam :(

Facebook Twitter Instagram