Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN (Halil Bey) | Greft: 4535 | Yaş: 28 | 09.12.2020  (Okunma sayısı 44761 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Maşallah çok güzel sonuç almışsın vertex için tedavi yapıyordun gelişim varmı sence.
Teşekkürler, ince tellere rağmen bencede çok iyi sonuçlandı, çok memnunum.

Vertex için fin+dut kullanıyorum sadece. Masaj ve iğnelemeyi zamanım olmadığı için bıraktım, gerileme yada ilerleme yok, çok rahatsız etmediği için uğraşmıyorum.

Finasteridin donör bölgesine etkisi oldu, daha kalın ve hacimli duruyor, başka bi gelişim malesef alamadım.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2021, 11:07:22 Gönderen: Farques »

Farques

• Ziyaretçi
Birde öncesi-sonrası yapayım, burdaki planlamayı Asuman hanım yapmıştı, çizgiyi dikkate almayın, açık alanı göstermek için bunu kullandım.

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
  • trabzon imperial saç ekimi merkezi
Bu saça perma gitmez mi ? Çok güzel olmuş |-nazarboncugu-|

Mehmet K.

• Sr. Member
Birde öncesi-sonrası yapayım, burdaki planlamayı Asuman hanım yapmıştı, çizgiyi dikkate almayın, açık alanı göstermek için bunu kullandım.
Bu saç olmuş  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|

Farques

• Ziyaretçi
Bu saça perma gitmez mi ? Çok güzel olmuş |-nazarboncugu-|
Bu saç olmuş  |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|
Teşekkürler. |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2021, 14:27:53 Gönderen: Farques »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Gayet güzel görünüyor saçlarınız :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Farques

• Ziyaretçi
Gayet güzel görünüyor saçlarınız :).
Teşekkür hocam. :)

HEKTOR

• Hero Member
Sonuç süper . Yan profilden marjinal bı havası var . Çok hoşuma gitti güle güle tarayın

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
Saç öyle güzel olmuş ki “dip boyan gelmiş ablam” diyesim geldi
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Farques

• Ziyaretçi
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. :)

Tokyo

• Sr. Member
hocam bende kasımda serkan aygına ekim planlıyorum açıklığım sizinle aynı sayılır ama dökülme daha homojen bende ve donör alan sizinki kadar kaliteli değil. size bir kaç sorum olacak.
1. Sakal ekimi hakkında ne düşünüyorsunuz? (Donör alan yetersiz ama sakalım gayet iyi ikili greft açısından dahil)
2. Ekimi hangi ekip yaptı?

ben genel olarak cüneyt beyin ekimlerini gördüm forumda kalite açısından önde olarak.

Ygz

• Full Member
Maşallah çok güzel bir sonuç olmuş. Ayrıca konunun başından beri ilgilenip bilgilendirme için bu kadar detaylı, ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkürler. Şahsen bu forumdaki diğer üyeler gibi bende forum sayesinde çoğu şeyi öğrenebiliyorum. Umarım hayatınızın bundan sonraki dönemlerinde istediğiniz gibi saçlarınız olur :) Saygılar
  • Yaşınız 33

Farques

• Ziyaretçi
hocam bende kasımda serkan aygına ekim planlıyorum açıklığım sizinle aynı sayılır ama dökülme daha homojen bende ve donör alan sizinki kadar kaliteli değil. size bir kaç sorum olacak.
1. Sakal ekimi hakkında ne düşünüyorsunuz? (Donör alan yetersiz ama sakalım gayet iyi ikili greft açısından dahil)
2. Ekimi hangi ekip yaptı?

ben genel olarak cüneyt beyin ekimlerini gördüm forumda kalite açısından önde olarak.
Ekip lideri başlıkda yazıyor, Halil beyin ekibi yaptı. Donör yetersiz ise sakal destekli ekim şart.

Maşallah çok güzel bir sonuç olmuş. Ayrıca konunun başından beri ilgilenip bilgilendirme için bu kadar detaylı, ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkürler. Şahsen bu forumdaki diğer üyeler gibi bende forum sayesinde çoğu şeyi öğrenebiliyorum. Umarım hayatınızın bundan sonraki dönemlerinde istediğiniz gibi saçlarınız olur :) Saygılar
Teşekkür ederim. |-onayisareti-|

Farques

• Ziyaretçi
Tekrar bilgilendirme yapayım, Cuma günü kontrole gittim. Şubat-Mart ayı gibi 1300 greftlik revize ekim yapılacak, 150 greft sol, 150 greft sağ fual üstüne ekilecek, şakaklar tekrar oluşturulup doldurulacak, ön çizgideki asimetriklik düzeltilip daha doğal hale getirilecek, geri kalanına da sıkılaştırma yapılacak.

Facebook Twitter Instagram