Kötü bir sonuç değil bence daha 7. Ay olduğunu göz önüne alırsak daha da iyi olacaktır özellikle tepe kısım gelişirse biraz daha süper olur.
Kulak üstü nereye Ekim yapılacak hocam o kısmı anlamadım?
Şakaklar var ya üçgen gibi kaşların olduğu yere doğru uzuyor, oraya yaptırmak istiyorum zaten en fazla 100-150 greft gider. Yan profili çok değiştiriyor, ileriki yıllarda vertexe 100-150 greft az ekilsin ama şakaklar olsun daha önemli kendi düşünceme göre. Tabi çok iyi planlanması lazım, kendi saçlarım çok ince telli, donör biraz daha kalın telli kalıyor kendi saçlarımın yanında, bebek saçları iyi seçip alım yapılması lazım. Beklentim de yüksek değil zaten, varolan saçlarla aynı seyreklikde olsun yeter, istediğim şey sadece kaybolmuş çizgiyi belirgenleştirmek.
Tepe bölgesi evet biraz daha gelişirse iyi olur, aynı ışık altında sürekli bakıyorum, her ay gelişimi gözlemlediğim için sürecin de devam ettiğini görüyorum, bitmiş birşey yok yani, gelişim devam ediyor.
Forumda yoğun sabah güneşi altında foto atan az insan var, gelişimin daha iyi olabileceği düşüncesinin sebebi sanırım bu fotoya bakmak.