Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN (Halil Bey) | Greft: 4535 | Yaş: 28 | 09.12.2020  (Okunma sayısı 44656 defa)

KANKAAN

• Yeni üye
  • *
Forumda gördüğüm en yararlı bilgilerin ve anlatımın olduğu konu bu olmuş, Allah razı olsun ,İnş ekiminiz çok güzel neticelenir.

Farques

• Ziyaretçi
Forumda gördüğüm en yararlı bilgilerin ve anlatımın olduğu konu bu olmuş, Allah razı olsun ,İnş ekiminiz çok güzel neticelenir.
Sağolun. |-onayisareti-|

Perhaps

• Full Member
Sonuç çok iyi olacak. Bu arada donörün maaşallahı var,4-5 ekim çıkar heralde :)
  • Ekim Tarihi: 08/02/2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4450
  • Yaşınız 36

Farques

• Ziyaretçi
Sonuç çok iyi olacak. Bu arada donörün maaşallahı var,4-5 ekim çıkar heralde :)
Uzaktan öyle gözüküyor ancak greft ortalamam düşük, ince telli ve çoklu greft fazla yok, ekilenlerin hepsi çıkması lazım ileride vertexe sakal destekli ekimde kapatıcılık için şuankiler anca yeter. Bakalım.. :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Proscar nasıl etki ediyor mu? :)

Edit: Bende ne olur, ne olmaz 2 kutu Proscar aldım :D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Farques

• Ziyaretçi
Proscar nasıl etki ediyor mu? :)

Edit: Bende ne olur, ne olmaz 2 kutu Proscar aldım :D.
Selam hocam, 3 aydır kullanıyorum, şuanlık bi fark gözlemlemedim, vertex iğneleme ile devam ediyorum. Propecia kullanıyordum zam gelmiş, 1 haftadır proscara döndüm mecbur, propeciada kafam daha rahattı, proscara geçtiğimden beri 1 haftadır nadiren testislerde çekilme gibi bi his oluştu, sanırım dozu aşıyorum. Finhair bakacağım belki ona geçerim yada dozu daha iyi ayarlamaya çalışırm.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2021, 04:20:28 Gönderen: Farques »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Selam hocam, 3 aydır kullanıyorum, şuanlık bi fark gözlemlemedim, vertex iğneleme ile devam ediyorum. Propecia kullanıyordum zam gelmiş, 1 haftadır proscara döndüm mecbur, propeciada kafam daha rahattı, proscara geçtiğimden beri 1 haftadır nadiren testislerde çekilme gibi bi his oluştu, sanırım dozu aşıyorum. Finhair bakacağım belki ona geçerim yada dozu daha iyi ayarlamaya çalışırm.

Biliyorum görmüştüm yorumlarınızda ondan yazdım zaten :). Propecia Proscar aynı takviyeler. Psikolojik olarak insanlar etkileniyor o kadar. Ben uzun süre Proscar kullanarak saçlarımı korudum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Farques

• Ziyaretçi
Biliyorum görmüştüm yorumlarınızda ondan yazdım zaten :). Propecia Proscar aynı takviyeler. Psikolojik olarak insanlar etkileniyor o kadar. Ben uzun süre Proscar kullanarak saçlarımı korudum.
Bakalım umarım psikolojiktir, çok etkilenen biri değilim gerçi. Ayrıca fark görmedim dedim ama dökülmeyi tamamen kesti, yıkarken en fazla 10 tel görüyorum elimde, zaten çalışmalardan da yüzde 99 durdurduğunu biliyoruz. :)

freeyourmindtr

• Sr. Member
Ynt: Dr. Serkan AYGIN (Halil Bey) | Greft: 4535 | Yaş: 28 | 09.12.2020
« Yanıtla #144 : 04 Nisan 2021, 16:53:17 »
Tahminen 120. Gün resimlerim 90’a göre çok daha iyi olacak.
Umarım seni memnun eden bir sonuca ulaşırsın.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #145 : 04 Nisan 2021, 16:56:25 »
Tahminen 120. Gün resimlerim 90’a göre çok daha iyi olacak.
Umarım seni memnun eden bir sonuca ulaşırsın.
Sağolun, 3 gün sonra 120 olacak o zaman atıcam. |-onayisareti-|

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #146 : 07 Nisan 2021, 23:38:26 »
120. gün.

Slayer07

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #147 : 07 Nisan 2021, 23:46:31 »
120. gün.
Kardeşim valla müthiş olmuş 120 güne göre çok iyi sonuç bence 👍 şimdiden hangi yöne tarayacagını düşünsen iyi edersin 😅👍

wwgeralt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #148 : 08 Nisan 2021, 00:04:46 »
Güzel gidiyor saç kalitemiz benzer ve açıklıkta öyle takipteyim bu konuyu 👍

wwgeralt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #149 : 30 Nisan 2021, 08:39:20 »
Takipteyim süreç güzel gidiyor