Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN (Halil Bey) | Greft: 4535 | Yaş: 28 | 09.12.2020  (Okunma sayısı 44714 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Kutuda 1 den fazla hap kırıp bekletme özelliğini kaybede işe yaramaz

4 günü geçmesin tüketmen.
Yok hocam bekletmiyorum, zaten ısırarak yutup gerisini çöpe atıyorum, uğraşılmıyor kesme ile. :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yok hocam bekletmiyorum, zaten ısırarak yutup gerisini çöpe atıyorum, uğraşılmıyor kesme ile. :)

o zaman tamam sorun yok
Global Moderator

Farques

• Ziyaretçi
Xpecia kullanmaya başladığımdan beri sağ kulağımda ince tonda çınlama var, Proscar'a geçtim hala aynı. Ekim işleminden öncede sağ kulağımın üzerine yattığımda tıkanıyor, kalktığımda geçiyordu, geçen temizletmeye gittim, doktor çok tıkanmış dedi, temizledi, artık tıkanmıyor ancak çınlama gitmedi.

DHT baskılayıcılar çınlama yapıyormuş, geçicimidir, bırakmalımıyım? Çok rahatsız etmiyor ama çok sessiz ortamda ediyor. Uzun süre  çok sessiz ortamda kalmak da çınlama yapıyormuş, malum evdeyiz, ondan mı acaba?

matkap

• Doktore
  • Yeni üye
  • *
  • Doktor
Kutuda 1 den fazla hap kırıp bekletme özelliğini kaybede işe yaramaz

4 günü geçmesin tüketmen.

Böyle bi olay var mı yaw hocam beklediği zaman oksitlenme gibi?
4200greft 35y 28-12-2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18877.0
Biotin
Minoxidil (solusyon içerisinde finasterid + melatonin)
Solgar saw palmetto
Jarrow Formulas Zinc Balance

Ultraslan10

• Jr. Member
  • **
Xpecia kullanmaya başladığımdan beri sağ kulağımda ince tonda çınlama var, Proscar'a geçtim hala aynı. Ekim işleminden öncede sağ kulağımın üzerine yattığımda tıkanıyor, kalktığımda geçiyordu, geçen temizletmeye gittim, doktor çok tıkanmış dedi, temizledi, artık tıkanmıyor ancak çınlama gitmedi.

DHT baskılayıcılar çınlama yapıyormuş, geçicimidir, bırakmalımıyım? Çok rahatsız etmiyor ama çok sessiz ortamda ediyor. Uzun süre  çok sessiz ortamda kalmak da çınlama yapıyormuş, malum evdeyiz, ondan mı acaba?

Dht blokörü kullanıp da çınlama şikayeti olanı hiç görmedim dostum. Kbb ci de muhtemelen bişon çıkarttı kulagından. O yapılan işlem bile çınlamasına sebep olur. Biraz daha izle kendini tekrar kbb ye gitmeni öneririm.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Ben ilaçla alakalı olduğunu düşünmüyorum kulak dengen bozulmuş olabilir bir baktır kulaklarına.

Farques

• Ziyaretçi
Ben ilaçla alakalı olduğunu düşünmüyorum kulak dengen bozulmuş olabilir bir baktır kulaklarına.
Baktırdım da tam dht baskılayıcıya başlayınca başladı, bağlantısı var mı diye düşündüm. Kulak kiri de yapıyormuş temizlettim 1 hafta bekle bakalım düzelecek mi dedi.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 12:21:43 Gönderen: Farques »

Umutbezgin

• Full Member
Bende kullanıyorum propecia 1 mg şu ana kadar sorun yaşamadım eskiden çok eskiden proscar kullanmıştım uzun dönem o zamanda sorun yaşamadım. Kulak çınlamam başka sebeplerden olabilir belki de baktırmanda fayda var. Tabi doktoruna kullandığın ürünleri de belirt.

Slayer07

• Jr. Member
  • **
Baktırdım da tam dht baskılayıcıya başlayınca başladı, bağlantısı var mı diye düşündüm. Kulak kiri de yapıyormuş temizlettim 1 hafta bekle bakalım düzelecek mi dedi.
Kardeşim geçmiş olsun öncelikle bende de yan etki olmadı öyle birşey umarım en kısa zamanda geçer takviyeler bırakmak zorunda kalmazsın 🙏🏻

Farques

• Ziyaretçi
Kardeşim geçmiş olsun öncelikle bende de yan etki olmadı öyle birşey umarım en kısa zamanda geçer takviyeler bırakmak zorunda kalmazsın 🙏🏻
Sağolasın. :)

Farques

• Ziyaretçi
34. gün.
Proscar'ı bırakıp Propecia'ya geçtim.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2021, 13:07:14 Gönderen: Farques »

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
34. gün.
Proscar'ı bırakıp Propecia'ya geçtim.

75 lere kadar bir şey bekleme Artık, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Farques

• Ziyaretçi
75 lere kadar bir şey bekleme Artık, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
Ayda bir paylaşım yaparım artık, sağol. :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Saçların durumunu aylık paylaşmak daha mantıklı zaten. İlk 3 ay zaten sürecin olması gerektiği gibi şok, tüylenme ve kararmalarla geçmesi bekleniyor. Eğer beklenmedik bir durum olmazsa (iyi anlamda) 4. ve 5. aylarda asıl çıkışlar kendini belli ediyor. Şuan ekiminiz olağan seyrinde ilerliyor. Bir sorun yok gibi.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram