Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN (Halil Bey) | Greft: 4535 | Yaş: 28 | 09.12.2020  (Okunma sayısı 44691 defa)

Yeşil

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Serkan AYGIN (Halil Bey) | Greft: 4535 | Yaş: 28 | 09.12.2020
« Yanıtla #76 : 31 Aralık 2020, 15:35:38 »
Ön çizgi güzel duruyo ama asimetriklik varsa da fotoğraflardan belli olmuyo, bence çizgi için revizeye gerek yok güzel görünüyo şuan hatta benimkiyle aynı ben beğeniyorum serkan beyin çizgileri
  • Ekim Tarihi: 01.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 3582
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Sabah Akşam Xpecia,Günde 1mg proscar

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Dr. Serkan AYGIN (Halil Bey) | Greft: 4535 | Yaş: 28 | 09.12.2020
« Yanıtla #77 : 31 Aralık 2020, 18:40:06 »
Ön çiZgide neyi beğenmedin dostum?
Sol şakak daha geride, bakış açısı ile alakalı ama çok da belli olmuyor, milimetrik bişey yani. Süreç tamamlandıktan sonra o anki duruma göre çizgiyi düzeltip çok az aşşağı aldırabilirim belki.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2020, 19:45:32 Gönderen: Farques »

Farques

• Ziyaretçi
Proscar'ı hap kırıcı ile böldüm ama orantısız parçalıyor. Sağ üsttekini ısırarak yuttum bende.

Sizce 1.25 mg'ye yakınmıdır? Isırarak yuttuktan sonra gerisini çöpe atacağım, bölmek ile uğraşılmıyor.
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2021, 01:18:28 Gönderen: Farques »

Raxtedy

• Jr. Member
  • **
Merhaba, saç ektirecek kişilere bilgi vermek amacı ile deneyimlediğim şeyleri paylaşmak istiyorum.

Kabuk dökümü sonrası kullandığım losyon ve nemlendirici yağı bıraktım, artık boyun yastığı olmadan uyuyorum. Uyurken yastığa sürtmesinden çekinen arkadaşlar için söylemek gerekir ise, çekinmeyin. Sabah uyandığımda yastığa baktığımda bir tane bile saç teli yok idi. Kıyafetleri giyerken fazla temasdan kaçınıyorum, doğal olarak bazen değiyor ancak herhangi bi' sorun yaşatmıyor. Duş başlığını düşük seviyede tutuyorum, yıkarken ovalamıyorum ancak yüzeysel şekilde öne doğru avuç içi ile öne ittirerek yıkıyorum, şok dökülmeye yardımcı olmak için gün geçtikçe baskıyı arttırıcam.

Herhangi bi gerginlik, kaşıntı yok, belki nemlendirici krem sürmek gerekiyordur ama gerginlik hissetmediğim için kullanmıyorum, zaten okuduğum kadarı ile gerginlik dışında bir şeye faydası olmuyor diye biliyorum. Ayrıca makina ile eşitlemek amacı ile sakal traşı oldum. Klinik 15. günü beklememizi söylüyor ancak ben 13. günün akşamı oldum, bi sorun olmadı.

Takviyelere daha başlamadım, salı günü için klinikden randevu aldım, Serkan hoca ile konuştukdan sonra kullanacağım şeyleri burada belirtirim.

Hocam kabuk döktükten sonra kliniğin verdiği şampuanı mı kullanıyorsun yoksa farklı bir şampuana mı geçtin?
  • Ekim Tarihi: 21.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 35

Farques

• Ziyaretçi
Hocam kabuk döktükten sonra kliniğin verdiği şampuanı mı kullanıyorsun yoksa farklı bir şampuana mı geçtin?

Şişeyi bitirdikten sonra Prozinc Plus'a geçtim.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Proscar'ı hap kırıcı ile böldüm ama orantısız parçalıyor. Sağ üsttekini ısırarak yuttum bende.

Sizce 1.25 mg'ye yakınmıdır? Isırarak yuttuktan sonra gerisini çöpe atacağım, bölmek ile uğraşılmıyor.

Bi parça ısırıp gerisini çöpe atmak bana mantıklı gelmedi.. :D Hap kırıcılar bu hapta işe yaramıyor, tırtıklı bir bıçak al, çok bastırmadan ortasından bir iki ileri geri yaptınmı 2 ye bölünüyor zaten, sonra diğerlerini tam ortalarından hafif bastırınca tekrar 2 ye bölünüyor, ben 5' e bile rahat bölüyordum, 4' e bölmek çok daha kolay zaten, ama sert zemin değilde ince bi bez parçasının üstünde kesersen dağılmaz.. Bol Şans.. :D
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Slayer07

• Jr. Member
  • **
Yıkamayı nasıl yapıyorsun birazdan sert yıkamaya geçtin mi ?

Farques

• Ziyaretçi
Bi parça ısırıp gerisini çöpe atmak bana mantıklı gelmedi.. :D Hap kırıcılar bu hapta işe yaramıyor, tırtıklı bir bıçak al, çok bastırmadan ortasından bir iki ileri geri yaptınmı 2 ye bölünüyor zaten, sonra diğerlerini tam ortalarından hafif bastırınca tekrar 2 ye bölünüyor, ben 5' e bile rahat bölüyordum, 4' e bölmek çok daha kolay zaten, ama sert zemin değilde ince bi bez parçasının üstünde kesersen dağılmaz.. Bol Şans.. :D
Yapıcaz bi şekil. :)

Yıkamayı nasıl yapıyorsun birazdan sert yıkamaya geçtin mi ?
Ovalama yapmadan avuç içleri ile dairesel şekilde yıkıyorum.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2021, 18:59:33 Gönderen: Farques »

Slayer07

• Jr. Member
  • **
Ovalama yapmadan avuç içleri ile dairesel şekilde yıkıyorum.
Anladım bende dökülme baya arttı ama görünüşte pek bi değişiklik olmadı açıkçası

Farques

• Ziyaretçi
Anladım bende dökülme baya arttı ama görünüşte pek bi değişiklik olmadı açıkçası
Bendede aynı şekilde. Yıkamalara devam. :)

matkap

• Doktore
  • Yeni üye
  • *
  • Doktor
Asimetrik bir görünüş olması olağan bir durum dostum. İnsanların normal kendi saçlarında bilr bir asimetri mevcut o şekilde düşünebilirsin. Benim gördüğüm oldukça iyi olmuş seninki.

Ben de işlem sonra 5. günümdeyim kabuklar arada çıkarken saçları da götürüyor gibi. Öyle olunca dokunmaya da korkuyorum. Genelde bir saat kremli spreyle ıslatıp süngerle pıt pıt yıkama yapıyorum ama saçları çekmeden gelmeyecek gibi kabuklar. Tavsiyen olur mu?
4200greft 35y 28-12-2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18877.0
Biotin
Minoxidil (solusyon içerisinde finasterid + melatonin)
Solgar saw palmetto
Jarrow Formulas Zinc Balance

Kerimm34

• Hero Member
Asimetrik bir görünüş olması olağan bir durum dostum. İnsanların normal kendi saçlarında bilr bir asimetri mevcut o şekilde düşünebilirsin. Benim gördüğüm oldukça iyi olmuş seninki.

Ben de işlem sonra 5. günümdeyim kabuklar arada çıkarken saçları da götürüyor gibi. Öyle olunca dokunmaya da korkuyorum. Genelde bir saat kremli spreyle ıslatıp süngerle pıt pıt yıkama yapıyorum ama saçları çekmeden gelmeyecek gibi kabuklar. Tavsiyen olur mu?

5. gün için erken değilmi hocam kabuk dökmek için,ideali bir hafta dolduktan sonra diye biliyorum.

Farques

• Ziyaretçi

İlk 10 gün çok hassas yıkama yapmanız lazım, kabuklarla beraber saç geliyor derken ne demek istediniz anlamadım. Sizin daha var yani.

Farques

• Ziyaretçi
Bilgilendirme yapayım; 2 gündür yıkarken elime çok az saç teli geliyor, bayada sert yıkıyorum, ekilenlerde uzadı, kabuk dökümünden sonra yıkarken baya geliyordu ama dediğim gibi 2 gündür gelen saç teli sayısı toplam 10 bile değildir, anlam veremedim. :)

Facebook Twitter Instagram