19. gün.
Yıkamaları sertleştirdim, her yıkamada elime saç telleri gelmeye devam ediyor, son bi' kaç gündür ekim bölgesindeki ciltte ufak soyulmalar var. Ekim alanı ve donör alanlarında kaşıntı, yanma, batma gibi şeyler hiç yok.
Sağ fualin altındaki sakalımda ufak bi boşluk vardı, 3 adet greft ekilmişti, şuanki haliyle hiç belli olmuyor, sanırım dökülmeyecek. Fotoğrafda yuvarlak içerisine aldım, önceki fotoğraflar ile karşılaştırabilirsiniz. Sakalı çekme gereği duymadım, çok iyi durumda, alım yapılmamış gibi.
Takviye olarak günde 2 adet Xpecia kullanıyorum, ekimden sonraki 15. gün başlamıştım, bu hafta içi finasteride geçeceğim. Forum fotoğrafların kalitesini düşürerek yüklüyor, kendim telefondan fotoğrafa baktığımda ekilenlerin arasında çok fazla ufak kıl görüyorum, bunları güçlendirirsem daha sık görüntü olacaktır. Ayrıca vertex gidici, dökülmenin arkadan aşşağı donör bölgesine doğru inme ihtimali var, saçların uzun halinde inecek gibi durmuyor ancak kısa halinde seyrek duruyor, bu yaşta çoktan belli etmesi lazımdı sanırım ama ilerler mi bilemedim. Tepe bölgesini takip ederek finasteridin etkisinide anlamış oluruz.