11. gün yıkama sonrası.
9. yıkama günü.
2-3 güne kabukları dökerim gibi, iyice yukarıda durmaya başladılar. Çok kolay bi süreç yaşadım, ben daha zahmetli olacağını düşünüyordum, şuana kadar herhangi bi' ağrı, sızı yaşamadım, ağrı kesici hiç kullanmadım, donörde nadiren ufak batmalar, sızlamalar oluyor ve sürekli sıcak durumda.
Ekim alanı için Altermed'in spreyini, donör alanı için ise kliniğin verdiği losyonu kullandım, ikisinide bolca sürdüm, donör bölgelerine rahatça dokunulabildiği için bol kullandım, kolayca temizleniyor. Verilen şampuan kolayca köpürüyor ve çok güzel kokuyor, şişe bitene kadar kullanırım. 1 ay tamamlanmadan biter ise Dalin ile devam eder daha sonrada Prozinc'e geçip sabit şampuanım yaparım. Forumda tavsiye edilen şampuanlardan Alpecin'i düşünüyordum ancak fiyatı biraz fazla geldi. Ayrıca şampuanlardan olan beklentilerin abartıldığını düşünüyorum.
Gün içerisinde ise donör bölgesi için yine kliniğin verdiği losyonu kullandım. Sadece kaşınırsa kullanın dediler ama çöpe gideceğine nemli tutmak için sürmek istedim. Ekim alanı için ise yine verilen diğer yağı kullandım, kokusu çok kötü ve ilk zamanlar hafif baş ağrısı yaşattı ancak gerekli nemi fazlasıyla sağlıyor. Fiyatına da baktım, pahalı olması kaliteli olduğunun göstergesi sanırım, verilen ürünlerin yüksek kalitede olduğunu düşünüyorum.
Sigara kullanan birisiyim ancak operasyon tarihinden 2 gün önce ara verdim, kabuklar gidene kadar da içmemeyi planlıyorum, cinsel aktivite de aynı şekilde.