Ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar için bi' kaç fikir ve deneyimimi aktarmak istiyorum.
1. sıradaki fotoğraf; nasıl uyuyacağım hakkında çok endişem vardı ancak rahat bir boyun yastığı ve böyle bi sistem ile çok rahat uyuyabilirsiniz, ekimden önceki halimden bile rahat uyuyorum, sırt üstü uyuyup aynı şekilde kalkıyorum, sağa sola çok dönen deli gibi yatan biriyimdir. Ben bile kendime inanamadım, operasyon gecesi dahil her akşam kesintisiz 10 saat deliksiz uyuyorum.
2. sıradaki fotoğraf; kendi aldıklarım, sizede almanızı tavsiye ederim, Altermed Panthenol inanılmaz kolay temizleniyor, köpük olduğu için durulamak çok kolay, kliniğin verdiği losyona da baktım ancak elime döktüğümde köpürmedi ve akışkanlığı az idi. Dalin şampuanı kabuk dökümü sonrası için aldım, kliniğin verdiği şampuan gayet iyi, güzel köpürüyor. Aynayı da duşun içerisinde kendimi görmek için kullanıyorum, duş başlığımın ucu değişken, tazyiksiz yıkayabiliyorum. Fön makinası ile soğuk hava ayarında kurutuyorum. Havlu peçete de almanızı öneririm, elinizin altında kolaylık sağlıyor.
3,4,5. sıradaki fotoğraf; klinikden verilenler. Ağrı, sızı, kaşınma hiç olmadığı için ağrı kesiciyi kullanmadım, sarı sıvı nemlendiricidir, yıkama sonrası sadece ekim alanına sürmeniz gerekir, çok akışkan bi sıvı, çok az kullanın, önce parmağınızın ucuna sıkın. Donör bölgesi için bişey kullanmanıza gerek yok, sadece kaşınır ise diğer losyonu sürebilirsiniz.