Gönderen Konu: Selda Hair Center - 6000 greft - 04.11.20  (Okunma sayısı 1367 defa)

ahmetsenturrkk

• Yeni üye
  • *
Selda Hair Center - 6000 greft - 04.11.20
« : 10 Aralık 2020, 11:41:30 »
Merhabalar 04.11.20 de şişlide bulunan Selda Hair Center da 6000 greftlik operasyonumu gerçekleştirdim.Konuyu uzun süredir araştırıyordum birçok yerle görüşüp fiyat bilgisi aldım çorluda ikamet ediyorum serkan aygında karar kılmıştım ancak istanbula geldiğim de Selda Center bana ulaştı konumu da serkan aygına yakın olduğu için ve merkezi biryer olduğu için gelmişken orayıda görmek istedim.Serkan aygın da istediğim güveni alamadım zaten doğru düzgün ilgilenmediler.

Selda Center beni ön görüşmeye çağırdı görüşmeye gittim Selda hanımla çizim planlaması yaptık ve ekim hakkında konuştuk serkan aygına nazaran Selda center da fazlasıyla istediğim güveni aldım.Anlaşmalı oldukları otel de 1 gece kaldım ve ertesi sabah operasyona girme kararı aldım gördüğüm ilgi ve alakadan çok memnunum tüm ekip özel olarak ilgilendi tüm tahlillerim yapıldı otel hastanenin tam karşısında olduğu için özel olarak odama kadar gelip benimle hastaneye kadar eşlik ettiler.Selda hanımla tekrar çizim yaptık ve operasyona girdim 6000 greftlik ekim yapıldı operasyon sonrasın da bana 3 ay boyunca kullanacağım ilaçları şampuanları verdiler (set olarak veriliyormuş)antibiyotik,ödem sökücü,ağrı kesici ve 3 seans PRP bu setin içinde.

Operasyondan sonra bana odama kadar eşlik edildi geceyi ağrısız geçirdim bir sorun yaşamadım ertesi sabah yıkamaya gittim pansumanlarım değiştirildi ve yıkamam yapıldı bana önümüzde ki süreçte ne yapacağımı detaylı bir şekilde anlattılar.Yıkamadan sonra özel araçları ile beni otogara bıraktılar 10.Günümde kabuk dökme yıkaması için bana örnek videolar gönderdiler sürekli yardımcı oldular ilgi ve iletişim sürekli devam ediyor.Sizinle de ekim fotoğrafımı paylaşıyorum yorumlarınızı merak ediyorum  |-nazarboncugu-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Selda Hair Center - 6000 greft - 04.11.20
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2020, 11:43:27 »
Şişli apex demi ekim yapıyorlar?

Ekim öncesi resimleri de alalım ekim alanı ön çizgiyi gösterecek açıda resimler de eklersin diğer arkadaşların konularına bakarsan aynı açıda paylaşımlar yaparsan daha detaylı görmüş oluruz
Global Moderator

ahmetsenturrkk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2020, 11:57:59 »
Evet şişli apex hastaesinde yapıyorlar bende hastanenin dışında Selda center tabelası görmediğim için şüphelendim bunu Selda hanıma sordum meğer apex hastanesinin sahibi de oymuş Apex de estetik işlem yapıyorlarmış göz kapağı operasyonu da orada olacağım.Bunlar da ekimden önceki fotoğraflarım
  • Ekim Tarihi: 04.11.20
  • Ekim Merkezi ismi Selda Hair Center
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi -

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2020, 12:00:12 »
Ekim resimleri de aynı sekilde eklersen sana zahmet
Global Moderator

ahmetsenturrkk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2020, 12:33:20 »
Ekim sırasında foto çekmedim biraz stresli olduğum için yarım xanax verdiler şuan 1 ay oldu gönderiyorum
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi -

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2020, 12:39:33 »
Öncelik olarak hayırlı olmasını dilerim. Benim saç ekimi planlama anlayışıma göre bu kadar geniş alanları tek ekimle kapatmaya çalışmak doğru bir adım değil.

Tabi bu demek değil ki illa başarısız bir sonuç olacak sadece riski bölmek gerekir saç ve saç derisinin beslenme yetisine çok yüklenmemek lazım.

Ekiminiz de bir olumsuzluk yok umarım ekilen sayı büyük oranda çıkar ve sizi mutlu eder

Lütfen 12 ay paylaşımınızı yapın saç gelişimizini siz de konunuza yaptığınız eklemez sayesinde daha iyi takip edersiniz.

Medikal olarak destek almayı ihmal etmeyin araştırıp

Geçmiş olsun.
Global Moderator

ahmetsenturrkk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2020, 12:42:21 »
Teşekkür ederim elimden geldiğince paylaşmaya çalışırım diğer arkadaşların da fikirlerini merak etmekteyim.. Bir kaç konu altında daha başlık açacağım çok hasar gören kafa ve güzel sonuç vermeyen çok fazla insan var ben şuana kadar memnunum elimden geldiğince arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi -

ahmetsenturrkk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 11 Aralık 2020, 14:28:26 »
upupup
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi -

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 11 Aralık 2020, 17:41:04 »
Tek seansta tüm kafayı 6000 gibi yüksek bir sayıyla kapatmaya çalışmışlar ama iyi görünüyor ekim,
Yalnız son resimde kafan biraz kızarık görünüyor umarım sorun olmaz.

ahmetsenturrkk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 11 Aralık 2020, 17:45:21 »
Ekimden araştırmalar sonucu memnunum evet tek seansta kapatıldı.
Beyaz tenli olduğum için kızarıklık daha belirgin ve benim cildim biraz hassas bununla ilgili bende biraz rahatsız oldum selda hanımı aradım durumun normal olduğunu sürece dahil olduğunu söyledi sürekli iletişimdeyim zaten teşekkürler düşünceleriniz için
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi -

ahmetsenturrkk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 18 Aralık 2020, 11:40:25 »
up
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi -

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2020, 13:39:37 »
Konu reklamdır. Konuya itibar etmeyin merkez hasta giti konu paylaşımı yapmaya çalışmıştır bu merkezi düşünen arkadaşlar için ciddi bir uyarıdır.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2020, 13:46:29 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

davido

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2020, 13:53:22 »
Aynı anda hiç duymadığımız Selda center da iki konu açılmış yönlendirme olduğu belli reklam bu ayrıca yukarıda demiski Serkan Aygda ekimi yapacakken İstanbul a geldiğimde bana ulaştılar demişsiniz size nasıl ulaştılar nasıl buldular onu anlamadım İstanbul'a saç ekmeye gelenleri tek tek tespit mi ediyorlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2020, 14:03:15 »
Evet Hadi reklam yapmaya çalıştınız Başka bir merkezi serkan aygı nın merkezini karalayarak bunu yapmak nasıl bir iş ahlakıdır??
Global Moderator

Selda Hair Center

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2023, 15:58:32 »
Öncelik olarak hayırlı olmasını dilerim. Benim saç ekimi planlama anlayışıma göre bu kadar geniş alanları tek ekimle kapatmaya çalışmak doğru bir adım değil.

Tabi bu demek değil ki illa başarısız bir sonuç olacak sadece riski bölmek gerekir saç ve saç derisinin beslenme yetisine çok yüklenmemek lazım.

Ekiminiz de bir olumsuzluk yok umarım ekilen sayı büyük oranda çıkar ve sizi mutlu eder

Lütfen 12 ay paylaşımınızı yapın saç gelişimizini siz de konunuza yaptığınız eklemez sayesinde daha iyi takip edersiniz.

Medikal olarak destek almayı ihmal etmeyin araştırıp

Geçmiş olsun.

Merhaba, yorumunuzu okudum. Teknik olarak sizinle aynı fikire sahip olsam da maalesef danışanlarımız ile birlikte hareket etmek zorundayız ve alternatif sunarak en iyi planlamayı yapmaya çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki herkes tek seansta saçlarına kavuşmak istiyor. Bazı durumlarda bu taleplerini reddediyoruz, bazı durumlarda ise bütün dürüstlüğümüzle ikinci ekim alanının seyrek bir görüntüye sahip olacağını belirtiyoruz.

Selda Öztürk
Selda Center Firma Sahibi

Facebook Twitter Instagram