Gönderen Konu: 26 yaşındayım saç ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 587 defa)

Fatihaydin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
26 yaşındayım saç ektirmeli miyim?
« : 10 Aralık 2020, 10:19:43 »
Merhabalar.Uzun süredir bu forumu takip ediyorum.Şimdiye kadar hiçbir ilaç ve benzeri takviyeler kullanmadım.26 yaşındayım Senelerdir dökülme mevcut.Sizce saç ektirmek için uygun bi saç yapım var mı?

Keltoş63

• Jr. Member
  • **
Ynt: 26 yaşındayım saç ektirmeli miyim?
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2020, 10:48:05 »
Saçlar cansız ve cılız bu şekilde ekim yapmak sağlıklı değil  bu haline göre tatmin edici bi sonuç alırsn lakin bana sorarsan daha iyi bi sonuç için önce 5-6 ay finasterid kullan haftada bir 1 mm lik dermaroller uygula gece uyumadan önce 6 fıs minox kullan öyle ektir dostum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2020, 11:14:02 »
Selamlar hoş geldiniz

Açıklığınız fazla donörde biliyorsunuz kısıtlı eldeki malzemeyi doğru kullanmak adına

2 ekim planlanmalı ön orta .

Daha sonra öndeki 1 senelik ekim sonucunu ve donör durumunu değerlendirerek 2 ekim kararını alırız.

Şu an için ekim düşünüyorsanız kafanızda net bir merkez varsa bu planlama doğrultusunda yaptırmanız uygundur.

Bu evrede finasterid de düşünebilirsiniz ekim öncesi başlamakta daha mantıklı
Global Moderator

Fatihaydin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2020, 11:23:59 »
Çok teşekkkür ederim ilgilendiğiniz için.Şahin çelik serkan aygın asuman hair dam birisinde yaptırmayı düşünüyorum.Hepsini araştırdım.Sizce başarı olarak bu 2 ekim planında hangi ekim uzmanı öne çıkar?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2020, 11:36:00 »
Çok teşekkkür ederim ilgilendiğiniz için.Şahin çelik serkan aygın asuman hair dam birisinde yaptırmayı düşünüyorum.Hepsini araştırdım.Sizce başarı olarak bu 2 ekim planında hangi ekim uzmanı öne çıkar?

Saydıkların başarılı bulduğum merkezler büççene göre kendine en uygununa sen karar ver 3 ne de gitme demem.

Saç ekimi kararlarınızı kendiniz vermeniz en doğrusu yönlendirmelere kulak asmayıp kendi kararlarınızı verin.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram