Anket

Sonucu Başarılı Buluyor Musunuz?

Gönderen Konu: Life Hair Şahin Çelik 4000 Greft 09/12/2020  (Okunma sayısı 19811 defa)

trabzon61

• Full Member
Ynt: Life Hair Şahin Çelik 4000 Greft 09/12/2020
« Yanıtla #75 : 13 Şubat 2021, 10:31:07 »
Merhaba arkadaşlar. Bugün 64. Gün pek bir değişiklik yok. Nekroz yerlerinde kökler görünüyor ancak muhtemelen tatmin edecek kadar saç çıkmayacak büyük ihtimalle ağustos da revizyon gözüküyor. Umarım diğer yerler güzel çıkar. Saç ekiminden bu yana bir defa berberde traş oldum. Üstler makasla düzeltme arkalar makine ile. Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için.

yilmaaz

• Full Member
« Yanıtla #76 : 13 Şubat 2021, 10:48:04 »
Nekrozlu alanlar sağlıklı gözüküyor ve diğer yerlere göre aynı şekilde saç çıkışı da var.

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #77 : 13 Şubat 2021, 11:26:13 »
Yilmaaz hocam değerli yorumun için teşekkür ederim. Nasip beklemeye devam. Moral veren ise revize düzeltiriz diye düşünüyorum. Bakalım inşallah gerek de kalmaz.

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 13 Şubat 2021, 12:26:17 »
64 gün erken bir süre bu saç güzel olacak şimdiden yazayım:)

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #79 : 13 Şubat 2021, 12:57:38 »
64 gün erken bir süre bu saç güzel olacak şimdiden yazayım:)

İnşallah İnşallah  ;) Nasip beklemeye devam.

Dante06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 13 Şubat 2021, 13:19:42 »
Hayırlı olsun hocam.Nekroz olan yerlerde küçük noktalar gözüküyor, sanırım saç çıkacak oralardan.Revizyona gerek kalmaz belki.

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #81 : 13 Şubat 2021, 15:55:17 »
Hayırlı olsun hocam.Nekroz olan yerlerde küçük noktalar gözüküyor, sanırım saç çıkacak oralardan.Revizyona gerek kalmaz belki.

Teşekkür ederim hocam. İnşallah hocam revizyon işi benim tesellim oluyor işte morali iyi tutmak için ama belki de gerek kalmaz nasip. Bu işin zor kısmı beklemek zaten sabırla devam ediyor süreç :)

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #82 : 14 Şubat 2021, 14:08:07 »
Bende Şahin beye ekim yaptıracağım ama böyle nekroz olmuş insanları gördükçe korkmaya başladım. Ekim ilk yapıldığında aslında nekroz olan bölgeler temiz görünüyor.Size birşey soracağım ekim esnasında çok mu kanama oldu ekim bölgeniz de?

Çünkü kanaması çok olan hastalara adrenalin enjekte ediliyor ve kanama durduruluyor.Ancak adrenalin damarların geçici olarak büzüşüp kanamayı durdurmasını sağlıyor.

Kanama duruyor ekim işlemi bitiyor ama büzüşen damarların eski haline dönmesi normalden uzun sürünce beslenemeyen dokular ölüyor yani nekroz ortaya çıkıyor.

Nette baya bir araştırma yaptım nekroz konusunda ve bu şekilde bir açıklama ile karşılaştım tamamen mantık yürütüyorum ama değerli forum üyeleri ne düşünüyor merak ediyorum açıkçası.

Acaba diyorum Şahin bey yada ekibi enjekte edilen adrenalin miktarını ayarlayamadigi için mi sık sık nekroz oluyor?
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2021, 14:16:19 Gönderen: MyLifeBeLike »
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #83 : 14 Şubat 2021, 16:14:07 »
Bende Şahin beye ekim yaptıracağım ama böyle nekroz olmuş insanları gördükçe korkmaya başladım. Ekim ilk yapıldığında aslında nekroz olan bölgeler temiz görünüyor.Size birşey soracağım ekim esnasında çok mu kanama oldu ekim bölgeniz de?

Çünkü kanaması çok olan hastalara adrenalin enjekte ediliyor ve kanama durduruluyor.Ancak adrenalin damarların geçici olarak büzüşüp kanamayı durdurmasını sağlıyor.

Kanama duruyor ekim işlemi bitiyor ama büzüşen damarların eski haline dönmesi normalden uzun sürünce beslenemeyen dokular ölüyor yani nekroz ortaya çıkıyor.

Nette baya bir araştırma yaptım nekroz konusunda ve bu şekilde bir açıklama ile karşılaştım tamamen mantık yürütüyorum ama değerli forum üyeleri ne düşünüyor merak ediyorum açıkçası.

Acaba diyorum Şahin bey yada ekibi enjekte edilen adrenalin miktarını ayarlayamadigi için mi sık sık nekroz oluyor?

Merhaba hocam. Ekim yapılırken evet benim ekim biraz kanlı oldu ancak ekstra bir şey yapılacak kadar deildi. Bana ekimin kanlı olması senin için iyi ancak bizim için kötü demişti. Yani kan akışı hızlı olması ekilen saçlar için genelde iyidir. Ancak bana neden nekroz olduğu konusunda şöyle bilgi verdi. Kafamda yağ tabakası çok ince neredeyse yok denecek kadar az bu sebeple nekroza daha yakın oluyor bu tarz ciltler. Şükür o günleri atlattım deri sağlıklı görünüyor şu an. Tek sorun acaba saç çıkar mı çıkmaz mı. Sabırla beklemeye devam. Ağustosta revizyon yaparız söyledi bana buyuk alanı kurtardık gibi ama bakalım gerçekten öyle mi zaman gösterecek. Diğer yerler sorunsuz çıksın yeter ki ufak bir revize ile halledilir inşallah. Şahin bey ekimin arkasında durması ve sıkıntı olursa çözeceğiz diye teselli etmesi sayesinde moralim iyi şu an hocam.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 16 Şubat 2021, 15:41:50 »
90 günde harika kararma olur bu saçta

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #85 : 16 Şubat 2021, 20:01:20 »
90 günde harika kararma olur bu saçta

İnşallah hocam İnşallah  ;)

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #86 : 07 Mart 2021, 11:22:45 »
Merhaba arkadaşlar. Bugün 88. Gün. Dediğim gibi süreci elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım. Nekroz olan yerler dışında sağ ve sol taraf biraz daha seyrek gelişiyor. Bilmiyorum erken mi şu an yorum yapmak için ama sabırla beklemeye devam.

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #87 : 07 Mart 2021, 13:04:52 »
Merhaba hocam. Ekim yapılırken evet benim ekim biraz kanlı oldu ancak ekstra bir şey yapılacak kadar deildi. Bana ekimin kanlı olması senin için iyi ancak bizim için kötü demişti. Yani kan akışı hızlı olması ekilen saçlar için genelde iyidir. Ancak bana neden nekroz olduğu konusunda şöyle bilgi verdi. Kafamda yağ tabakası çok ince neredeyse yok denecek kadar az bu sebeple nekroza daha yakın oluyor bu tarz ciltler. Şükür o günleri atlattım deri sağlıklı görünüyor şu an. Tek sorun acaba saç çıkar mı çıkmaz mı. Sabırla beklemeye devam. Ağustosta revizyon yaparız söyledi bana buyuk alanı kurtardık gibi ama bakalım gerçekten öyle mi zaman gösterecek. Diğer yerler sorunsuz çıksın yeter ki ufak bir revize ile halledilir inşallah. Şahin bey ekimin arkasında durması ve sıkıntı olursa çözeceğiz diye teselli etmesi sayesinde moralim iyi şu an hocam.

Bende Şahin Bey'e ekim yaptırdım çok şükür ekim süreci çok sağlıklı geçti nekroz vs herhangi bir olumsuzluk olmadı.İyi ki Şahin beyi tercih etmişim diyorum.Sizin de konunuzu takipteyim inşallah güzel sonuç alırız. |-nazarboncugu-|
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

trabzon61

• Full Member
« Yanıtla #88 : 07 Mart 2021, 16:17:40 »
Bende Şahin Bey'e ekim yaptırdım çok şükür ekim süreci çok sağlıklı geçti nekroz vs herhangi bir olumsuzluk olmadı.İyi ki Şahin beyi tercih etmişim diyorum.Sizin de konunuzu takipteyim inşallah güzel sonuç alırız. |-nazarboncugu-|

Gayet güzel olmuş sizin hocam. Sizi tatmin edecek sonuç alacaksınız her şey lehinize görünüyor. Yine de hayırlısı demek kalıyor inşallah güzel sonuçlanacak sürecinin.

Bu fotoları Şahin bey'e de attım süreci beğendi süper olduğunu söyledi. Muhtemelen Ağustosta revizyon için gideceğim bu nekroz yerler için. Umarım gerek kalmaz ama süreç bunu gösteriyor.

aydinkoylu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #89 : 12 Mart 2021, 00:41:26 »
İşte bu yüzden Nekrozlu yerler yada tutmayan yerler için 2. ekim mutlaka düşünülerek ilk ekimde sınırlı ekim yapılmalı. Nekrozlu yerlerine ağustosta yinede seyrek ekim düşünün derim. O bölgede dolaşım sistemi bozulmuş olabilir. Atıyorum ağustosta beyaz yerlere cm2 ye 15-20 kök. gelecek sene 10-15 kök olacak şekilde. Yani o bölgeyi yormadan zorlamadan ufak ufak 5-8 ay aralıklara yama yapmak mantıklı.

Facebook Twitter Instagram