Gönderen Konu: Topikal tedavi  (Okunma sayısı 632 defa)

Today

• Jr. Member
  • **
Topikal tedavi
« : 09 Aralık 2020, 15:25:26 »
Herkese merhaba.

Minoxil harici iyi sonuç veren topikal ürünleri paylaşırmısınız?
Lokal DHT baskılayıcılar sonuç veriyormu?   
Tedavi uygulamak isteyen kişiler için yol gösterici olur. Tüm topikal losyonları tek başlık altında toplayalım. Artılarını, eksilerini konuşalım.

Herkes bildiği, kullandığı ve iyi sonuç aldığı ürünleri yazsın. Herkes faydalansın.

LOESS

• Hero Member
Ynt: Topikal tedavi
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2020, 16:54:04 »
Procapil var minoxil in Light hali

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2020, 19:33:32 »
 miracle losyon var evde yapıp kullanıyorlar iyi sonucları ama yanetki gordum deyip bırakanlar oluyor.spiro var onuda yapabilirsin.finasteridde saçlı deride dhtyi yüzde 38 baskılar ve saçı kalınlaştırır.bunlar o kadar baskılamaz sanırım ama miracleden memnunlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2020, 19:38:25 »
miracle losyon var evde yapıp kullanıyorlar iyi sonucları ama yanetki gordum deyip bırakanlar oluyor.spiro var onuda yapabilirsin.finasteridde saçlı deride dhtyi yüzde 38 baskılar ve saçı kalınlaştırır.bunlar o kadar baskılamaz sanırım ama miracleden memnunlar.

Sizce miracle mı iyi spiro mu? Bunlarda minoxil gibi döngü olayı var mıdır yoksa normal fin gibi saçı mı korur? Egzamaya bir zararı var mıdır bu maddelerin? Çok soru sordum kusura bakmayın
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2020, 19:40:29 »
 estarullah.kullanıcı goruslerine gore miracle losyon daha iyi.spiroda dongu duymadım.spiroda finasterid gibi dokulmeyi yavaslatır saçı kalınlaştırır.ama miracle losyondan yeni kazanım elde ettim diyen gordum.ve dongu ve egzama olayını bilmiyorum.uzun zamandır miracle kullananlar var onlara sor soylerler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Today

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 09 Aralık 2020, 20:40:18 »
Miracle losyonda da bildiğim kadarı ile döngü olayı var minoxil içerdiği için. Procapil içeren spreylere ne diyorsunuz? O da minoxil benzeri bir ürün mü? Döngüsü varmı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2020, 22:50:17 »
 procapilde dongu olayını bilmiom ama bana çok etkili gelmiyor.mesela bazı losyonlar vardı eskiden revivogen dhtnin bir bileşenini spiro diğer bileşenini baskılardı falan.geliştirmiş olmaları gerekti bloker losyonlar.aga losyon içeriği zayıf geldi bana birinde saçlar minyaturleşip yok oluyordu iyiye gidiyor saçlar dedi birinde daha olumlu sonuc vermişti.ru çok etkili dediler pek etkili değilmiş.miraclede minox varmıydı ben yok diye biliyorum

Facebook Twitter Instagram