Saç Ekimi Sonuçları
Xpecia başlamayı düşünüyorum alın cizgim eskiye göre gerilemiş bunu farkettim ve ayriyaten duştan çıktığımda bile lavaboya saçımı taradığımda 5 6 tel geliyor ve saçlarım ışık altında kırılmış gibi gözüküyor ve parlıyor
Bak kardesim dinle beni sana bir tedavi onereyim saclarındaki zayıflık ve kırılma konozal ketonoxal sampuanlar yuzunden bu sampuanlar sadece haftada 1 kullanılmalı hatta 10 gunde 1 simdi diyeceksin neden anlatıyorum dinle bunun icerigini cok inceledim ve su bilgiye ulastım icinde ciddi derece asidik ozeeligi gosteren ilaclar var ve normal sampauna gore fazla deterjanlara kullanılan etken maddeler kullanılıyor haftada 1 kez kullanılmalı fazlası sacın dogal yagını yararlı bakterileri ve sebum dengesini bozuyor koklerin canlılık ozelliklerinin yitirmesine sebep oluyor haftada 1 kullanılmalı ve sacta cok kolay emiliyor dus alırken bu sampuanla yıkadıgında daha fazla sacın dokulur mantar uremesini dermatiti engelliyor yasın kucuk haftada 1 kere kullan eger dermatit seni cok rahatsız ederse farklı bir yontem soyliyeyim sana limon suyu 1 bardak limon suyuna 4 bardak su ekle sacını bunla durula zararsız yada elma sirkesi suyla seyrelt kullan dermatit kalmaz sacında ben bunları uyguluyorum o sampuanı bu yuzden kullanmıyorum iste vitaminlerini al saglıklı beslen sacın cok saglıklı duzelir kafana takma
Xpecia ne diyorsunuz ve şuan hali hazırda revox şampuan kullanıyorum b vitamini takviyesi alıp günlük 5 mgc biotin alıyorum bigjoy marka saçlarımda ciddi manada incelme var son bir yılda ve dökülmeler var
tedavin cok guzel olabilir dokulmeler sonbahardada agactan yaprak dokuluyor ama baharın acıyor rahat ol sampuan bitkisel sampuan olsun zigavus mesela bioxin forte sarımsaklı olandan misal devam devam . dokulmelerin arttıgında xpeciadan iki tane al 3 ay sonra etki etmeye baslar sabır
Saç dökülmesi olurken olgunluk çizgisi oluşurken tepelerde dökülme olurmu
hocam bu yaşta finas tarzı oral tedavye bşalsam saçlarım gerçekten gidici duruyor ön saç çizgim bozulmaya başladı genetk kellik var bende yüksek ihtimal 8 ayda saç yoğunluğum yüzde ellisi gitti
Tepede de dökülme varsa genetiktir.
tepede dökül Kardesim doktora git sacın cok iyi durumda olabilir dokulmen artmıs olabilir ama saglıklı insan sacında bile yılda iki kez agır dokulme olur sorun yok doktorun verdigi ilacları kullan bu kadar telas yok panik yok stres yok aynalardan uzak durmadan bakma bu kadar 6 ay icinde sonuclar guzel olmaya baslayacak .
8 ayda o kadar döküldüyse genetikten ziyade başka bir sebebi vardır
acaba stresten dolayı bu kadar dökülürmiki ve dökülen saç ileri vadede geri dönermi yaklaşık 1.5 senedir kafaya taktığım syler var ve beni stres altına sokuyor ama dayımın ve bazı amcalarımın saçı üst bölgede hiç yok ama babamın saçları 40 yaşına kadar iyiydi acaba genetikte olabilirmi diyorum