Gönderen Konu: Sebaroit ve saç dökülmesi  (Okunma sayısı 3262 defa)

Fshasaj

• Jr. Member
  • **
Ynt: Sebaroit ve saç dökülmesi
« Yanıtla #15 : 30 Aralık 2020, 23:51:04 »
Xpecia başlamayı düşünüyorum alın cizgim eskiye göre gerilemiş bunu farkettim ve ayriyaten duştan çıktığımda bile lavaboya saçımı taradığımda 5 6 tel geliyor ve saçlarım ışık altında kırılmış gibi gözüküyor ve parlıyor

Fshasaj

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2020, 00:06:21 »
Ayriyaten saçımda değişik bir koku var gibi hissediyorum çok fazla

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 31 Aralık 2020, 00:12:54 »
Xpecia başlamayı düşünüyorum alın cizgim eskiye göre gerilemiş bunu farkettim ve ayriyaten duştan çıktığımda bile lavaboya saçımı taradığımda 5 6 tel geliyor ve saçlarım ışık altında kırılmış gibi gözüküyor ve parlıyor

Bak kardesim dinle beni  sana bir tedavi onereyim saclarındaki zayıflık ve kırılma  konozal ketonoxal sampuanlar yuzunden bu sampuanlar sadece haftada 1 kullanılmalı hatta 10 gunde 1 simdi  diyeceksin neden anlatıyorum dinle bunun icerigini cok inceledim  ve su bilgiye ulastım  icinde ciddi derece asidik ozeeligi gosteren ilaclar var ve normal sampauna gore  fazla deterjanlara kullanılan etken maddeler kullanılıyor haftada 1 kez kullanılmalı  fazlası sacın dogal yagını yararlı bakterileri ve sebum dengesini bozuyor koklerin canlılık ozelliklerinin yitirmesine sebep oluyor haftada 1 kullanılmalı ve sacta cok kolay emiliyor dus alırken bu sampuanla yıkadıgında daha fazla sacın dokulur mantar uremesini dermatiti engelliyor yasın kucuk haftada 1 kere kullan  eger dermatit seni cok rahatsız ederse farklı bir yontem soyliyeyim sana limon suyu 1 bardak limon suyuna 4 bardak su ekle sacını bunla durula zararsız yada elma sirkesi suyla seyrelt kullan dermatit kalmaz sacında ben bunları uyguluyorum o sampuanı bu yuzden kullanmıyorum iste vitaminlerini al saglıklı beslen sacın cok saglıklı   duzelir kafana takma   
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Fshasaj

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 31 Aralık 2020, 01:22:20 »
Bak kardesim dinle beni  sana bir tedavi onereyim saclarındaki zayıflık ve kırılma  konozal ketonoxal sampuanlar yuzunden bu sampuanlar sadece haftada 1 kullanılmalı hatta 10 gunde 1 simdi  diyeceksin neden anlatıyorum dinle bunun icerigini cok inceledim  ve su bilgiye ulastım  icinde ciddi derece asidik ozeeligi gosteren ilaclar var ve normal sampauna gore  fazla deterjanlara kullanılan etken maddeler kullanılıyor haftada 1 kez kullanılmalı  fazlası sacın dogal yagını yararlı bakterileri ve sebum dengesini bozuyor koklerin canlılık ozelliklerinin yitirmesine sebep oluyor haftada 1 kullanılmalı ve sacta cok kolay emiliyor dus alırken bu sampuanla yıkadıgında daha fazla sacın dokulur mantar uremesini dermatiti engelliyor yasın kucuk haftada 1 kere kullan  eger dermatit seni cok rahatsız ederse farklı bir yontem soyliyeyim sana limon suyu 1 bardak limon suyuna 4 bardak su ekle sacını bunla durula zararsız yada elma sirkesi suyla seyrelt kullan dermatit kalmaz sacında ben bunları uyguluyorum o sampuanı bu yuzden kullanmıyorum iste vitaminlerini al saglıklı beslen sacın cok saglıklı   duzelir kafana takma
son zamanlarda saçımda ciddi kırılmalar oldu hatta on tarafında seyreklesmeler bu şampuan dan şüpheleniyorum  şampuan ciddi anlamda saçı kurutuyor ve ayriyaten dedikleriniz doğru saçımın önünde kısa sürede seyreklesmeler oluştu umarım daha kötü etkilemez ve o bölgeler kapanır şuanlık saçımda sebo yok zaten biraz kaşıntı vardı ondan dolayı yazdı doktor bundan sonra tamamen kescem kullanmayı normalde duştan sonra dökülmeyen saçım bile dökülmeye başladı ve saçımda değişik bir koku hissediyordum

Fshasaj

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 31 Aralık 2020, 01:32:20 »
Xpecia ne diyorsunuz ve şuan hali hazırda revox şampuan kullanıyorum  b vitamini takviyesi alıp günlük 5 mgc biotin alıyorum bigjoy marka  saçlarımda ciddi manada incelme var son bir yılda ve dökülmeler var 

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Aralık 2020, 01:34:05 »
Xpecia ne diyorsunuz ve şuan hali hazırda revox şampuan kullanıyorum  b vitamini takviyesi alıp günlük 5 mgc biotin alıyorum bigjoy marka  saçlarımda ciddi manada incelme var son bir yılda ve dökülmeler var

tedavin cok guzel olabilir dokulmeler sonbahardada agactan yaprak dokuluyor ama baharın acıyor rahat ol  sampuan bitkisel sampuan olsun zigavus mesela bioxin forte sarımsaklı olandan misal devam devam . dokulmelerin arttıgında xpeciadan iki tane al 3 ay sonra etki etmeye baslar sabır
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Fshasaj

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2021, 15:36:56 »
Saç dökülmesi olurken olgunluk çizgisi oluşurken tepelerde dökülme olurmu

Fshasaj

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 04 Ocak 2021, 21:55:37 »

tedavin cok guzel olabilir dokulmeler sonbahardada agactan yaprak dokuluyor ama baharın acıyor rahat ol  sampuan bitkisel sampuan olsun zigavus mesela bioxin forte sarımsaklı olandan misal devam devam . dokulmelerin arttıgında xpeciadan iki tane al 3 ay sonra etki etmeye baslar sabır
hocam bu yaşta finas tarzı oral tedavye bşalsam saçlarım gerçekten gidici duruyor ön saç çizgim bozulmaya başladı genetk kellik var bende yüksek ihtimal 8 ayda saç yoğunluğum yüzde ellisi gitti

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 04 Ocak 2021, 22:27:46 »

Tepede de dökülme varsa genetiktir.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 04 Ocak 2021, 22:47:04 »

şakakları hiç bozulmadan da genetik dökülme yaşayanlar var

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 04 Ocak 2021, 22:53:59 »
hocam bu yaşta finas tarzı oral tedavye bşalsam saçlarım gerçekten gidici duruyor ön saç çizgim bozulmaya başladı genetk kellik var bende yüksek ihtimal 8 ayda saç yoğunluğum yüzde ellisi gitti

8 ayda o kadar döküldüyse genetikten ziyade başka bir sebebi vardır

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Fshasaj

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 05 Ocak 2021, 00:10:31 »
Tepede de dökülme varsa genetiktir.
tepede dökülme var

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 05 Ocak 2021, 00:12:43 »
tepede dökül     Kardesim doktora git sacın cok iyi durumda olabilir dokulmen artmıs olabilir ama saglıklı insan sacında bile yılda iki kez agır dokulme olur sorun yok  doktorun verdigi ilacları kullan bu kadar telas yok panik yok stres yok aynalardan uzak durmadan bakma bu kadar 6 ay icinde sonuclar guzel olmaya baslayacak .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Fshasaj

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 05 Ocak 2021, 00:14:13 »
8 ayda o kadar döküldüyse genetikten ziyade başka bir sebebi vardır
acaba stresten dolayı bu kadar dökülürmiki ve dökülen saç ileri vadede geri dönermi yaklaşık 1.5 senedir kafaya taktığım syler var ve beni stres altına sokuyor ama dayımın ve bazı amcalarımın saçı üst bölgede hiç yok ama babamın saçları 40 yaşına kadar iyiydi acaba genetikte olabilirmi diyorum

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 05 Ocak 2021, 00:20:50 »
acaba stresten dolayı bu kadar dökülürmiki ve dökülen saç ileri vadede geri dönermi yaklaşık 1.5 senedir kafaya taktığım syler var ve beni stres altına sokuyor ama dayımın ve bazı amcalarımın saçı üst bölgede hiç yok ama babamın saçları 40 yaşına kadar iyiydi acaba genetikte olabilirmi diyorum

minyatürleşme varsa genetik dökülmen vardır

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram