Gönderen Konu: Mezoterapide sonuç alanlar  (Okunma sayısı 3602 defa)

-burak-

• Yeni üye
  • *
Ynt: Mezoterapide sonuç alanlar
« Yanıtla #16 : 11 Aralık 2020, 23:42:24 »
mezoterapi işleminin içinde minoxil var mı? minoxilsiz mezoterapi de var mı yada eğer içinde bulunuyorsa?

Zekology

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2020, 16:07:50 »
Dutasterid mezoterapiye bakabilirsiniz. 3 ayda 1 yapılan bir uygulama. Ben ilk seansı yakın zamanda yaptım. Verdiğim linke bakarak araştırabilirsiniz.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16953.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2020, 16:50:42 »
 bir dr konulur diyor bir dr konulmaz yalan konulursa beyin damarları catlar diyor.minox zaten damar açıcı mezonun içine damar açıcı bişiler koyarlar.genel saçın ince seyrekse kalınlaştırıp yardım eder mezo
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Aralık 2020, 18:55:40 »
bu saça fin veya dut kullanırsan 1 yıla baya toparlar tam yanıt veren gruptasın ve bu stresden olan dökülme değil gibi yine de ferritin seviyeni kontrol ettir bence

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Kalkonlarma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 12 Aralık 2020, 18:57:47 »
bu saça fin veya dut kullanırsan 1 yıla baya toparlar tam yanıt veren gruptasın ve bu stresden olan dökülme değil gibi yine de ferritin seviyeni kontrol ettir bence
Hocam bu mavi su  tarzı losyon kullandım çok iyi toparladı ancak bırakınca daha çok döküldü. Biraz daha kalıcı şeyler istiyorum doğrusu. Kan değerlerim Ortalama değerinde ferritin baktım düşük değil 65-95 çıkmış min değeri 21

Facebook Twitter Instagram