Saçımda kaşınma, kızarma, yaralanma falan yok. Sadece sürekli pullanma var. Bir süredir ketoral kullanıyorum ancak duştan sonra yine saçımın aralarında oluyo hatta duşta elimle iyice temizlemeye çalışıyorum. Soğuk su denedim ılık su denedim sıcak su denedim olmadı. Ya şu pullanmayı nasıl çözücem gerçekten rahatsız ediyor artık
Merhaba. Şahsi fikrim vakit kaybetmeden Davines Prufyring şampuan almanız yönünde. Bunu hafta da2 defa kafa derisi üzerinde 5dk kadar duşta bekletin. Sonra durulayın.
1 veya 2 hafta kadar kullandığınızda kesinlikle o pullanma bitiyor. Sonra bir daha kullanmayın. Sadece semptom geçene kadar. Sonra kullanmaya devam edildiğinde saçları incelterek döküyor. Tecrübe ile sabit.
+ kişisel deneyim lileteyim sonrası için;
Pullanma bittikten sonra organik bir Hindistan cevizi yağı alın. Her duş çıkışında yoğun bir yağ olduğu için çok az miktarda (çay kaşığı ucu minik bir parça) ıslak elinizle önce el içine yayın yağı sonra saçlarınızda firiksiyon gibi - diplere çok süremeden gelişi güzel uygulayın. Genel olarak saç derisinin nem kaybını önlüyor, böylece pullanma sona eriyor.
Ayrıca Immuneks Plus destek olarak önerebilirim. Hücre içinde etkileri var. Kullanırsanız hem bağışıklık güçlenir (serbest radikallerle savaş) faydalı olabilir.
Not: ketoral döngü oluşturur yani çok aşırı kurutur, saçının kalitesini siler süpürür. Çok fazla kullanılmaması gerekli nihayetinde mantar şampuanı. Pullanma belirli noktalarda ise tavsiyem ketoral krem sadece o noktalara uygulayın.