Arkadaşlar 53.gündeyim ve biraz önce saç çıkışı gözlemledim aynada yanlış görmediysem. Bu nedenle yazdım. Daha önce bomboş olan ve ekim yapılan yerde şok dökülmeden sonra kalan saçların dışında kısacık saçlar gördüm. Onları yeni çıkan saç olarak yorumladım. Şok dökülmeden kalanlar olsaydı o kadar kısa olmazdı. Ama 53.günde saç çıkma olayı hiç oldu mu daha önce onu soracaktım. Yoksa ben boşuna mı heyecan yaptım?
Bir de birkaç sorum olacaktı. Şok dökülmem 1 hafta-10 gün önce tamamen bitti. Ekilen saçların yaklaşık %30'luk kısmı kaldı. Bazı konularda şok dökülmeden saç ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi gibisinden yorumlar okudum. Bu doğru mu? Nedeninin bulamadım açıkçası.
Diğer sorum da donör bölgemde hala sivilceler çıkıyor ve kaşınma oluyor. Ondan önemlisi ekilen yerde bazen öyle sert ve tatlı kaşıntı oluyor ki tırnaklamadan elimle 30 saniye kaşıyorum yine de devam ediyor. Bu da normal mi? Bunu şu sebepten soruyorum hani kökler kaynayalı, oturalı çok oldu hala neyin kaşıntısı şeklinde?
Not: Foto atmadım çünkü bir önceki yaklaşık 15 gün önce attığım foto ile hemen hemen aynı görüntü var. Pek bir değişiklik yok