Dostum merhaba öncelikle hayırlı olsun, inşallah istediği sonuca ulaşırsın. Öncelikle sen de biraz takıntılısın gibi geldi bana
Tabi insan emek verince en iyisi olsun istiyor ama yazılarını okurken bir miktar kafam karıştı. Aynı yerde ekim yaptırmışız hatta ekimlerimiz de alan açısından çok benzer ama senin mevcut saçın durumu benimkinden çok daha iyi görünüyor.
Birkaç gece hatta mümkünse 1 hafta boyun yastığı ile uyumaya devam et. Ekim sonrası 4-5 gün greftler daha kök olarak oturmamış olacaktır bu yüzden dikkat etmende fayda var. Ben 15 gün boyun yastığı ile yattım. Yönleri değişmişi midir ya da farklı bir şey olmuş mudur bunu kimse sana söyleyemez ama kanama olmadıysa inşallah sorun olmayacaktır.
İlaç konusuna gelince yan etkileri mevcut olan ilaçlar sadece dökümeyi durduruyor hatta yenileri çıkarabiliyor, kullanıp kullanmamak tamamen sana bağlı. Şahsen benim fikrimi sorarsan ben oral yolla alınan bir tedavi yöntemini yan etkilerinden dolayı doğru bulmuyorum. Minoxil, rogaine gibi topikal ürünleri de yıllarca kullandım ve bıraktığında hızlı bir şekilde başa dönüyorsun. Beni şu an mevcut saçlarım için planladığım tedavi kabak çekirdeği kapsülü, bolca yeşil çay, biotin, prp + mezoterapi. Xpecia kafamı çok karıştırıyor kimileri vitmain diyor ama yan etki görenler de var bir tek bu ilaç için emin değilim, forumda çok yazılmış ama çok ciddi kafam karışık.
Saç çizgi konusunda kliniğe sorman daha uygun bence ama artık ekim yapıldı şu an hiçbir şey değişmeyecektir ki bence çok güzel bir planlama yapılmış. Buna odaklanmak yerine ekilen saçlarına odaklan ve onlara iyi bak derim.