Sayı güzel ve sık bir Ekim olmuş, Ekim öncesi olan saçların kararmayı artırır, yaş kaç bilmiyorum orta alandaki saçlarından belki dökülme olabilir ama ekilen saçlar kurtarır yine bence çünkü sık ekilmiş,
İlgi konusunda yanlışın var ben 16 Haziran'da Ekim yaptırdım, 8.000 TL fiyatla, ve Asuman hanım Ekim öncesi çizgi planlamasını yaptı ve sonraki aşamada Asuman hanım aynı şekilde kök alımını o' zamanki ekipte bulunan Sinem ve elif hanıma bıraktı ve Kanal açımını kendisi yaptıktan sonra, Yine Ekim aşamasını Sinem ve elif hanıma ve Dilara hanımda vardı, onlara bıraktı, aynı şekilde Ekimin sonlarında geldi ve senin yazdığın gibi, Son kontrolleri ön çizgi için son rutuşları yaptı,
Yani burda fiyat uygunken baştan sona operasyonda bulunurdu, Yükseldi Şöyle oldu böyle oldu falan, hikaye bunlar, ben yaşadığımı yazdım, sende aynı şeyleri yaşamışsın ve burda Ekim yaptıranların çoğu %90 ı aynı şekilde operasyon gerçekleştirdi, %10 uda tahminen aynı gün bi başka operasyon yoksa eğer, tek Ekim onlarınsa belki Asuman hanımı daha fazla görmüşlerdir, yani için rahat olsun O konuda.. Ekimin hayırlı olsun İyi süreçler dilerim Bol şans..
(^_^)