Gönderen Konu: Priorin kapsül & Şampuan hakkında  (Okunma sayısı 1536 defa)

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
Priorin kapsül & Şampuan hakkında
« : 08 Aralık 2020, 12:05:40 »
Bu iki ürünü yada birisini kullanıp faydasını gören var mı? Forumda daha önce konusu açılmış lakin tam bilgi yok. Halihazırda xpecia + biotin kullanıyorum. internette priorin hakkında olumlu yorumlar var. İlk olarak kadınlar için çıkarılan bir ürün olduğundan demir oranı oldukça yüksekmiş.  Saçı gürleştirip, hızlı uzamasını sağlıyormuş, 1 ayda etkisini gösteriyormuş. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa müteşekkir olurum

içeriği böyle lakin diğer etkin maddeler gizli örneğin demir var lakin belirtilmiyor.

1 Kapsülde% Günlük Değer*
    210mg **
Yağlı Darı Ekstresi
    15mg 2%
Kalsiyum
    3mg **
Sistin
    100mcg 200%
Biotin (B7 Vitamini)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Priorin kapsül & Şampuan hakkında
« Yanıtla #1 : 09 Aralık 2020, 00:42:24 »
normal vıtamın etkisi olur ama genetik dökülmeye sahıp kişiler de çok fayda etmez tabı gelışmekte olan yenı ekılmış saçlara dht blocerler dışında ihtiyacı olan vıtamınler de takviye yapmak faydalıdır
Global Moderator

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #2 : 09 Aralık 2020, 19:11:40 »
normal vıtamın etkisi olur ama genetik dökülmeye sahıp kişiler de çok fayda etmez tabı gelışmekte olan yenı ekılmış saçlara dht blocerler dışında ihtiyacı olan vıtamınler de takviye yapmak faydalıdır

Teşekkürler, sen foruma tek başına yetersin : ) Sende olmasan cevap verecek adam yok...

tekirdagg

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2020, 00:29:17 »
merhaba ekımden sonra bana sampuanı ve kapsulu onerıldı kullanıyorum 40 gundur herhangı bır zararını gormedım ben xpecıa ve bunu aynı anda kullanıyorum :)

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2020, 20:43:01 »
merhaba ekımden sonra bana sampuanı ve kapsulu onerıldı kullanıyorum 40 gundur herhangı bır zararını gormedım ben xpecıa ve bunu aynı anda kullanıyorum :)

Bilgilendirme için teşekkürler dostum, inşallah faydasını görürsün, ekimin hayırlı olsun bu arada

Facebook Twitter Instagram