Vertex kanaatimce normal, saçlar da gayet sağlıklı diffuse filan da yok ve saç dökülme konusunda bence yenisin çünkü arkadaşlar da takdir edecektir ki androgenetik alopesi yani erkek tipi kellik umumiyetle şakaklardan başlar, erkek tipi kelliğe vakıf olmayanlar hep vertexi kontrol eder ama o ara Norwood 3 olduklarının farkına varmazlar. Ben de Norwood 2 iken sürekli vertexi kontrol ediyordum yanlış, bu illet şakaktan sinsice ilerler. Kuzenim aynı hataya düştü, devamlı vertexi kontrol etti, şakaklar gitti adamın. Özetle sıkıntı yok. Gregor tepe seyrelmiş gibi diyor, Gregor kendisinin de saç dökülmesi yaşadığını sanıyor ama 20'li yaşların sonunda nw 1.5 bile değil 😀 Kısacası içini ferah tut.
Sana yardımcı olması ve içini daha çok rahatlatması için Norwood Ölçeği inceleme videom:
Ve ayrıca sert çekişte uzun saçta eline 5-6 tel gelmesi de gayet normal. Yastıkta 40-50 tane yoksa endişe edecek bir şey yok. Benim agresif dökülmede 41 taneydi çarşafta. Eğer omzunuzu geçen, Barış Akarsu kadar uzun saçlara sahipseniz yastıkta 40 da normal olur çünkü o kadar uzun saçın uçları kırılır bir yerden sonra artık beslenemez.