Gönderen Konu: BATMAN YAŞAM HASTANESİ (DRSAİTCAN) / 3800 greft / 15.10.2020 / yaş: 23  (Okunma sayısı 1201 defa)

Kel_Yoldaş

• Yeni üye
  • *
Yaş ; 23
Baba tarafı : nw7
Dayı tarafı : nw 5

Saç ekimi öncesi normal bir şekilde kahvaltımı yapıp hastaneye gittim, ekimi yapan hanımefendi ile plan yapıldıktan sonra saçım traş edildi. İşlemlere başlanmadı anestezi yapıldı. Hemşire sıvı enjekte ettiğini Dokunun bu sıvıyı emdiğini söyleyip birçok kez sıvı enjekte edildi tekrardan. Saç alım işlemi başlandı 4 saat boyunca. 3800 kök alındığını çoğu tek köklü ve ince telliymiş.Öğle yemeği molasının hemen ardından Kanal açma aşaması yapıldı. Saçlar ekilmeye başlandı. 5 saat sürdü saç ekim aşaması.

GİDİŞAT NASIL ŞİMDİLİK SİZCE ?
KULLANDIĞIM TAKVİYELER :
Proscar
BİYOTİN 5000 mg
Ve RROCABİL İÇERİKLİ SPREY....

Kel_Yoldaş

• Yeni üye
  • *
3. Prp yi bugün yaptım

Hüseyin123

• Full Member
Hayırlı olsun kardeşim. İyi olacak temiz görünüyor. Batman baya başarılı ekimleri var

hyperKel

• Hero Member
hayırlı olsun ekim temiz görünüyor dostum ,ekimi yapan ekiple ilgili bilgi verebilirmisin .batmanda bu kalitede ekim yapılması şaşırtıcı geldi doğrusu yani en azından ilk ekim resimleri işi bilen  ellerden çıkmış izlenimi veriyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olmasını dılerım temız guzel polanlama umarım sonuc senı mutlu eder
Global Moderator

Kel_Yoldaş

• Yeni üye
  • *
Hepinize teşekkür ederim bakalım sonuç me olacak bekleyip göreceğiz

Kel_Yoldaş

• Yeni üye
  • *
hayırlı olsun ekim temiz görünüyor dostum ,ekimi yapan ekiple ilgili bilgi verebilirmisin .batmanda bu kalitede ekim yapılması şaşırtıcı geldi doğrusu yani en azından ilk ekim resimleri işi bilen  ellerden çıkmış izlenimi veriyor.
Ekip başı Büşra hanımdı , kanal açma ve kök alımını o yaptı , başarıya aç ve işini seven biriydi konuşurken fark ettim o yüzden onun yanında ekim yapmak istedim ..

Son kel

• Sr. Member
Hayırlı olsun planlama güzel bence İnşallah memnun kalırsın

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
1 yıla yakındır forumda ara sıra gözüme çarpıyor bu ekim merkezi büyük illerdeki bir çok merkezden çok daha iyi. Maşallah umarım hayal ettiğiniz saçlara kavuşursunuz

Muribab

• Hero Member
Hayırlı olsun sıklık güzel duruyor umarım sonuç mutlu eder ç.

Kel_Yoldaş

• Yeni üye
  • *
Herkese teşekkürler güzel yorumlarınız için

SUCCES

• Jr. Member
  • **
son durum nedir acaba
  • Ekim Tarihi: 20
  • Ekim Merkezi ismi batman yasam
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 25