Gönderen Konu: ASUMAN Hair Transplant -Yaş 26- 05/12/2020  (Okunma sayısı 25140 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: ASUMAN Hair Transplant -Yaş 26- 05/12/2020
« Yanıtla #135 : 08 Ağustos 2021, 16:07:59 »
Selam, çok güzel sonuç olmuş. Güle güle kullanın.

Saçların uzunluğu yanıltıyor mu bilmiyorum ama, 150-250 arasında vertexde ciddi gelişme olmuş. Vertexin geç geliştiği hususunun bir örneği daha olmuş.

Bence bu ekimin tek falsosu, ön çizgiye yerleştirilen greft seçimleri olabilir. İlk saflara görece daha ince teklilerin yerleştirilmesi daha şık olurdu. Asuman Hanım’ın çoğu ekimi bu şekilde gördüğüm kadarıyla. Ben de kendisine ektirdim 70 gün oldu, genel saç tellerim ince olmasına rağmen, ön çizgiye toplanan en kalın telli greftler yerleştirilmiş, aralarda çoklu greft de yakalamıştım kabuk dökümü sonrası. Bakalım çıkınca nasıl olacak.

Bu konu dışnda çok iyi ekim olmuş sizinki. Saçların kalın telli ve dalgalı olması da kapatıcılık açısından çok büyük artı olmuş.

ogzhnsfgl

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #136 : 08 Ağustos 2021, 19:42:00 »
Yok artık verteks nasıl kapanmış öyle ya 😱😱😱

Benim de beklediğimden iyi oldu hocam :)

Sonuç çok iyi, açıklığımız benzer olduğu için kendim ekim yaptırmadan önce takip ettiğim bir ekimdi, ekimin hocam.600 greft daha fazla ekilmiş sana.Özellikle kendi vertex sonucumu da merak ve sabırla bekliyorum.

Hocam umarım istediğiniz gibi sonuçlanır süreciniz :)

Hocam siteye üye olmadan önce de takip ediyordum sizi sonuç bence mükemmel ekim olduğu belli olmuyor güle güle tarayın darısı başımıza :)

Darısı isteyen herkesin başına hocam, teşekkür ederim :)

Merhaba ekim gayet başarılı olmuş bu kerozan dediğiniz tablet şeklindemi kullanılıyor

Kerozan aynı Xpecia gibi tablet hocam. Sabah akşam alınan haplar farklı. Ben bırakalı 2 aydan fazla oldu ama ilk dönemlerde Xpecia veya Kerozan kullanımı tavsiye ediliyor.
  • Ekim Tarihi: 05/12/2020
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Alopexy T, Xpecia

ogzhnsfgl

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #137 : 08 Ağustos 2021, 19:45:54 »

Saçların uzunluğu yanıltıyor mu bilmiyorum ama, 150-250 arasında vertexde ciddi gelişme olmuş. Vertexin geç geliştiği hususunun bir örneği daha olmuş.

Bence bu ekimin tek falsosu, ön çizgiye yerleştirilen greft seçimleri olabilir. İlk saflara görece daha ince teklilerin yerleştirilmesi daha şık olurdu. Asuman Hanım’ın çoğu ekimi bu şekilde gördüğüm kadarıyla. Ben de kendisine ektirdim 70 gün oldu, genel saç tellerim ince olmasına rağmen, ön çizgiye toplanan en kalın telli greftler yerleştirilmiş, aralarda çoklu greft de yakalamıştım kabuk dökümü sonrası. Bakalım çıkınca nasıl olacak.

Bu konu dışnda çok iyi ekim olmuş sizinki. Saçların kalın telli ve dalgalı olması da kapatıcılık açısından çok büyük artı olmuş.

Hocam saçımı bundan sonra çok kısa bırakmayı düşünmüyorum ama 150'den sonra gelişme baya oldu.

Bahsettiğiniz ön çizgi falsosu ekim yapılırken farkettiğimiz bir şeydi aslında. Benim donör saçlarımdan 100 civarı tekli kök çıktı. Geri kalanların hepsi çoklu idi (hatta 6lı bile çok fazla çıktı). Bu kapatıcılık için çok büyük etken. + olarak o tekli köklerin hepsi asuman hanım için operasyon sonuna ayrıldı. Asuman hanım onlarla son düzeltmeleri yaptı ve operasayon tamamlandı. Ben saçımı elimle o şekilde geriye yatırmadıkça beni rahatsız etmiyor.

Umarım sizin sonuçta sizi mutlu eder  :)
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 26

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #138 : 08 Ağustos 2021, 20:03:32 »

Ekim yapılırken ön tarafa çoklu greft yerine, tekli greftler ekilmeyecek mi diye ben de sormuştum, bana merak etme saçlar doğal olacak dendi.Sanırım Asuman hocam, son rötuşları tekli grefleri önlere ekerek tamamlıyor ekimi.Ben öyle hissettim.İnşallah ön kısımda olan çoklu greftler absürt bir görüntü oluşturmaz.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 08 Ağustos 2021, 20:56:53 »
Ekim yapılırken ön tarafa çoklu greft yerine, tekli greftler ekilmeyecek mi diye ben de sormuştum, bana merak etme saçlar doğal olacak dendi.Sanırım Asuman hocam, son rötuşları tekli grefleri önlere ekerek tamamlıyor ekimi.Ben öyle hissettim.İnşallah ön kısımda olan çoklu greftler absürt bir görüntü oluşturmaz.

Konu sahibi arkadaşımız gibi düzgün ışık altında, net foto çekerek paylaşım yapan kişi sayısı az olduğu için çok farkına varılmıyor ama benim gözlemim bu şekilde.

Saçlarımız bu arkadaşınki gibi yüksek oranda çıksın da, varsın tek derdimiz ön çizgi greftleri olsun. Ki önleri dikme, veya geriye tarama gibi modeller dışında çok da sırıtmayacaktır.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #140 : 08 Ağustos 2021, 20:59:24 »
Hocam saçımı bundan sonra çok kısa bırakmayı düşünmüyorum ama 150'den sonra gelişme baya oldu.

Bahsettiğiniz ön çizgi falsosu ekim yapılırken farkettiğimiz bir şeydi aslında. Benim donör saçlarımdan 100 civarı tekli kök çıktı. Geri kalanların hepsi çoklu idi (hatta 6lı bile çok fazla çıktı). Bu kapatıcılık için çok büyük etken. + olarak o tekli köklerin hepsi asuman hanım için operasyon sonuna ayrıldı. Asuman hanım onlarla son düzeltmeleri yaptı ve operasayon tamamlandı. Ben saçımı elimle o şekilde geriye yatırmadıkça beni rahatsız etmiyor.

Umarım sizin sonuçta sizi mutlu eder  :)

Hay maşallah:)

Ben ekim sırasında doğru düzgün sormak aklıma gelmedi de, ikililer teklilerden fazla gibi birşey demişlerdi o kadar 4lü bile çıkmış olacağını sanmıyorum. Tek ümidim sakal greftlerinin kapatıcılığı bakalım artık süreç ne gösterecek.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Düzgün fotolu paylaşımların için de çok teşekkür .

ogzhnsfgl

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #141 : 09 Ağustos 2021, 00:09:03 »
Hay maşallah:)

Ben ekim sırasında doğru düzgün sormak aklıma gelmedi de, ikililer teklilerden fazla gibi birşey demişlerdi o kadar 4lü bile çıkmış olacağını sanmıyorum. Tek ümidim sakal greftlerinin kapatıcılığı bakalım artık süreç ne gösterecek.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Düzgün fotolu paylaşımların için de çok teşekkür .

Umarım beklediğinizden de iyi bir sonuç olur hocam :)

Rica ederim ne demek :)
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 26

ogzhnsfgl

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #142 : 14 Ağustos 2021, 22:58:32 »
Merhaba arkadaşlar, son paylaşımdan sonra hızlanan bir dökülme başladı. Sebebini bilmiyorum saçlarım uzadı beslenemiyor mu acaba. Çok yoğun bir dönemden geçiyorum. Dökülme daha çok vertex üstünde galiba. Fikirlere ihtiyacım var. Biotin kullanmaya devam ediyırum en kısa sürede tekrar kan değerlerime baktırıcami eksik bir şey var mı diye. Minox türevi şeyler kullanmak istemiyorum ama saçları güçlendirecek bir şeylere ihtiyacım var sanırım.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 26

Hafifsacli

• Full Member
« Yanıtla #143 : 15 Ağustos 2021, 00:39:44 »
Merhaba arkadaşlar, son paylaşımdan sonra hızlanan bir dökülme başladı. Sebebini bilmiyorum saçlarım uzadı beslenemiyor mu acaba. Çok yoğun bir dönemden geçiyorum. Dökülme daha çok vertex üstünde galiba. Fikirlere ihtiyacım var. Biotin kullanmaya devam ediyırum en kısa sürede tekrar kan değerlerime baktırıcami eksik bir şey var mı diye. Minox türevi şeyler kullanmak istemiyorum ama saçları güçlendirecek bir şeylere ihtiyacım var sanırım.
Minox kullanmaya devam ediyormusunuz ? Yoksa bıraktınız mı
  • Ekim Tarihi: 03.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

ogzhnsfgl

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #144 : 15 Ağustos 2021, 01:07:52 »
Minox kullanmaya devam ediyormusunuz ? Yoksa bıraktınız mı

Minox bırakalı 2 aydan fazla oldu sanırım. Kerozan'ıda bırakmıştım bugün sipariş geçtim iki kutu ara ara kullanmaya devam ederim. Beslenmem çok kötü bu aralar sanırım baya etkiliyor bu durum.

Saçları güçlendirmek için serum vb bir şey alsam mı diye düşünüyorum. Asuman Hoca'ya da mesaj attım bakalım o ne tavsiye edecek.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 26

Hafifsacli

• Full Member
« Yanıtla #145 : 15 Ağustos 2021, 01:12:56 »
Minox bırakalı 2 aydan fazla oldu sanırım. Kerozan'ıda bırakmıştım bugün sipariş geçtim iki kutu ara ara kullanmaya devam ederim. Beslenmem çok kötü bu aralar sanırım baya etkiliyor bu durum.

Saçları güçlendirmek için serum vb bir şey alsam mı diye düşünüyorum. Asuman Hoca'ya da mesaj attım bakalım o ne tavsiye edecek.
Hocam inşallah bi an önce durur aşağı yukarı 5-6 ay minox kullandınız diye tahmin ediyorum belki onun bi etkisidir ama saçlar çok güzel görünüyor maşallah :)
  • Ekim Tarihi: 03.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

zitan650

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #146 : 15 Ağustos 2021, 02:11:37 »
ekim başarılı olmuş saçlarınız çok kalın ve vertexde sağlammış
  • Yaşınız 22

ogzhnsfgl

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #147 : 15 Ağustos 2021, 02:32:15 »
Hocam inşallah bi an önce durur aşağı yukarı 5-6 ay minox kullandınız diye tahmin ediyorum belki onun bi etkisidir ama saçlar çok güzel görünüyor maşallah :)

Teşekkürler hocam umarım :))

ekim başarılı olmuş saçlarınız çok kalın ve vertexde sağlammış

Teşekkürler hocam. Beklediğimden iyi sonuç şuan dökülme durursa sorun kalmayacak :D
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 26

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 15 Ağustos 2021, 10:46:42 »

Prozinc plus losyon önerir diye tahmin ediyorum.

Hocam bence kerozan, xpecia gibi bir vitamin takviyesini  daha düzenli kullanmakta fayda olur diye düşünüyorum.

ogzhnsfgl

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #149 : 15 Ağustos 2021, 11:54:59 »
Prozinc plus losyon önerir diye tahmin ediyorum.

Hocam bence kerozan, xpecia gibi bir vitamin takviyesini  daha düzenli kullanmakta fayda olur diye düşünüyorum.

Kerozan sipariş geçtim gelsin tekrar kullanmaya başlayacağım. Asuman Hoca kan değerlerime baktırmamı istedi. Yarın bir hastaneye uğrayayım.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram