Teşekkür ederim ben de az çok farkındayım hocam. Donör bölge çok sıkıntılı. Hızlı gelişen bir durum oldu. İki arkadaşın sonucu yanılttı beni. Zaten bu forumu önceden keşfetsem iki planlı bir Ekim isterdim. Mauel alım yapan, sakal desteği kullanan yerleri tercih edebilirdim. ( Serdar Gökrem ekimlerini çok beğendim bu forumda, Şahin Çelik vs) Yapacak bir şey yok. Süreci sonlandırıp duruma göre karar vericem. Hele süreç bitsin hayırlısıyla da. Korktuğum başıma gelecek gibi çim adam gibi olmak ve keske hiç ektirmeseydim demeyi kimse istemez. O yüzden soran herkese bu forumu öneriyorum. Hayırlı geceler.
dostum gene durumuna şükret çok kötü değil ,senin avantajın ekime girmeden önceki durumun ekim başarısı için çok uygunmuş.kafanda biraz saç olsaydı inan belki bu kadar çıkışı bile belki olmayacaktı.
üstelik saç tellerin çok kaliteli,bütün bu avantajlara rağmen çıkış yüzdesi olarak kötü bir iş çıkarmışlar .
dediğin gibi umarım sakal destekli güzel bir ikinci ekimle saç defterini kapatırsın şu anki ekiminde zamanla biraz daha iyi olur umarım.