Saç Ekimi Sonuçları
Ensen çok sağlammis hocam Bu yanları niye bu kadar zorladılar. Benim ense kötü durumda. Ekilen alan ve donör bölge için tek yapacağınız şey beklemek. Sürecini takipteyim.
Doner bölge aşırı zayıflamış ekim öncesi epey sağlam doner varmış umarım zamanla daha iyi olur.
Hayırlı olsun saç ekiminiz ön çizgi planlaması pek estetik değil ama kötü de değil biraz kalitesiz merkez çizimi diğer ön çizgi tasarımlarını önemseyen merkezlere göre sonuçta bu işi yeni yapan bir kuruluş değil ön çizgileri çok kaliteli olmalıydı donör alımıda keza hasar vericek sekilde ama toparlar.Ekim alanıda sağlıklı umuyorum çok güzel sonuç alırsınız ve doğal görünüm olur
belliymiş 9 yıl önceden saçların döküleceği neyse güzel olumlu düşün sonuç inşallah memnun eder etmese de sorun yok güzel bir ekimle gene olur
Gelişim olumlu gidiyor umarım daha iyi olur.Normalde forumlarda bir bir kendileri reklam yaptığı için donanımı kullanıp paylaştırmamız gerek ama siz ekim yaptıranların bir suçu yok bu konuda o yüzden merkez ile ilgilenmeden sadece sizin süreciniz ile ilgileniyoruz
lütfen paylasimi birakma düzenli devam et, takviye kullaniyormusun?tabiki zamanla daha teller güclenecek , arada cok ince teller belli oluyor .donörü biraz yormuslar zamanla bir tik daha iyi olur .
açıkçası ekilen greft sayısına göre çok zayıf bir sonuç gelecek gibi görünüyor malesef yanlış bir merkeze ekim yaptırmışsın dostum .muhtemelen ikinci bir ekime ihtiyacın olacak umarım çıkabileceği kadar çok saç çıkar süreç sonuna kadar ama dediğim gibi ekilen grefte göre epey zayiat veren bir sonuç olacak gibi görünüyor.ayrıca doner bölgesi aşırı zayıflamış.