Herkese merhabalar. Öncelikle klinikten bahsedeyim. İstanbul Mecidiyeköy quasar tower da bir klinik. İyi bir klinik izlenimi verdi bana Normalde daha çok
Avrupalı müşteriler ile çalışan fakat pandemi sürecinde Türk müşterilere de yönelmiş bi yer. Aslında Serkan Aygın'da ektirecektim tüm planımı ona göre yapmıştım fakat bu klinikte arkadaşım çalışıyor bana özel bedavaya yakın bi fiyat verince aklımı çeldi ve bi risk aldık. İnşallah pişman olmayız. Ekimi özellikle ön ve tepe bölgeye yaptılar. Orta bölge yeterince sık olduğu için var olan saçlara zarar gelebilir diye oraya yapmadılar. Doktor 5-10 yıl içinde tekrar bir ekim yaparız dedi ve ona göre planladı ben de vardır bi bildiği dedim ses çıkarmadım.( Normalde her tarafa 5000 civarı greft olur diye düşünmüştüm ama doktor gerek yok iki seansta yapmak daha sağlıklı dedi.) Tepe bölge en çıplak olan bölge olduğu için en sık oraya ekim yapın dedim ama tepe bölge çok sık olursa doğal durmaz dedi, bir de orda kan dolaşımı daha zayıf olduğu için oraya sık ekim yapmak riskli dedi. Tepe bölgenin sıklığı çok içime sinmedi açıkçası ama bunun dışında her şeyden memnun kaldım. Olumlu olumsuz her görüşe açığım. Şimdiden teşekkürler.