Selam u Aleyküm
Ben de yararlandığım forumdan payıma düşeni paylaşmak istiyorum.
Saç ekim kararı vermek zordur. Daha zoru olanı, paranla kötü bir ekim yaptırmaktır.
Araştırın, iyi birkaç yer bulun, daha sonra iletişimde güvendiğiniz bir kliniğe yaptırın.
Bir çok klinikle görüştüm tek ekim ve dhı tekniği ile ekim önerdiler ısrarla. Serkan Aygın kliniğinde fotoğraflarımı gönderdiğim Eda Hanım, Serkan Hocanın 2 ekim yapılabilceği en doğrusunun kliniğe geldikten sonra karar verilebilceğini söyledi. Bende 2 ekim mantıklı geldi. İkinci ekim vertex e 6 ay sonra karar verdik.
Ekimden önce hiç bir şey kullanmadım. Ekşmden sonra Propecia, xpecia, solgar omega-3 takviyelerini kullanmaya başladım. Klinik 18 gün sonra başlamamı istedi. Bende kendimce ekimden hemen sonra başladım. (Propecia yan etkilerini göze alarak başladım)
Ekimden sonraki gün pansumanı çıkartılar. Şehir dışından gittiğim için yıkamayı da kendim yaptım. Ekimden sonra verilen prednol 16 mg günde 3 er defa 3 gün sonraki günde 2 tane birlikte alıp kortizol almayı 4 günde sonlandırdım. Ekimden sonra Antibiyotiği 5 günde bitirdim. Yolculuktan dolayı baş önde olduğu için ödem yüzüme indi. Maalesef bir hafta yüzdeki şişkinlikten dolayı dışarı çıkamadım. Şuan ödemin %80 gitii. Hafif şişkinlik ve ağrı var.
Bugün 8. günümdeyim. Gidişattan memnunum. Sadece sol tarafta çizgi biraz yukarda gibi.