Saç Ekimi Sonuçları
hocam bu Fine ekimden ne kadar önce başlamalıyım?
En iyisi bir yil ama yapamazsaniz en az 6 ay oncesinden baslamalisiniz
şahin çelik ekimlerine bak forumda kardeşim
HİNTELL dostum Şahin beyin tüm ekimlerine baktım ve ocak başı için görüşme yapacağım. Ancak vertex bölgesi için sakaldan ekim yaptırmama gerek var mı yoksa 4000 greft totale yeterli olur mu?
Bence tepeyi 2 ekime bırakın Öncelik olarak adım adım gidelim ön ve orta1 sene sonra başarıya göre saç sakal vertex düşünürüz hocam
Tepenin tamamına ekmez üstlere girer hafif hocam. Tepe zor tutan bölge tek Ekim de kapamak çok zor bu yüzden öncelik ön kısmı kapamak tepeye hafif ekmek sonra ki Ekim’de tepeye yoğun ekmek.
senin ekimde finaterid büyük onem tasıcak devamlı kullanman gerekicek bence
hocam aslında finanteride hiç bulaşmak istemiyorum... kullanmazsam sence nasıl bir sıkıntıyla karşı karşıya kalırım ya da tam tersi kullanırsam ne ölçüde verim alırım?? Bir de tabiki hormonal boyutu var bu durumun...
Bence kullanma onun yerine xpecia kullan yeterli olur.
illa Ankara diyorsan, şahin çelikten şaşma forumda çokça ekimleri mevcut fiyatıda uygun
saçları guclendirmeden ekime girersen tuyleşmeye baslamışlar dokulur.ekimden sonrada devam etmezsen ekilen çıkar kendi saçında gidici çok var.xpecia genel saçı kalınlaştırıyor ama biotinde kalınlaştırıyor.saçın genetikten incelmesi ve ufalması yani minyaturleşmesi ile saçtaki incelik farklı şeyler.bence o kadar finasterid ister