Evet Arkadaslar
Finasi kullanali neredeyse 2 Ay oldu. Degisimleri sizlerle paylasmak istiyorum.
Sunu diyebilirimki bu 2 Ay icerisinde Sac dökülmem durdu diyebilirim. Saclarimi yikarken hep dökülen Saclari elimde, banyoda orda burda görürdüm. Simdi böyle bir Sorunum yok cok sükür. Evde vurmadigim Tahta kalmadi. Umarim böylede gider. Ailem ve Arkadaslarim her nekadarda ,,aaa vallahi o acik olan yer yavas yavas kapaniyor deselerde ben buna inanmiyorum. Acik oldugu hala her halinden belli. Saclarim ozamanlar kisa oldugu icin öyle görünüyordur. Öyle bir Mucizede beklemiyorum zaten hele 2 Ay icinde asla. Sac Dökülmesinin durmasi bana fazlasiyla yeter, kalanida Ekimle idare ederiz artik
Ama yinede bir yakindan cekilen Foto eklemek istiyorum. Aralarda gercekten minyatürlesme var gibi sanki, yada kirilan,ciliz saclar bilemiyorum.
Yan etkilerine gelecek olursak. Bundada pek sorun yasamadim cok sükür. Ilk 2-3 Hafta gibi Libido sorunu yasamistim ve korkmustum. Ve gercektende Libidosu yüksek olan bir Insan oldugumu düsünüyorum. Gögüslerde bir kasinma, yanma gibi Hisler. Ama bunuda psikolojiye bagladim ve buda ortadan kalkti gibi sanki. 2 Hafta önce baslayan ve bugüne kadar süren yine bir Libido patlamasi yasiyorum diyebilirim, hersey eskisi gibi sanki . Bunuda artan Testoya bagliyorum. Saclar icin, finasin etkisi icin, iyimidir kötümüdür bilemiyorum.