Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim. Sevindirdiniz beni Allahta sizi sevindirsin. Ben artik toparlayamam saniyordum ama demekki daha bi Umut var
Ama yinede en korktugum sey su Minoxidil Döngüsü.. bi yandan cikarip diger yandan yeni cikanlari ve hatta bulastigi saglikli saclari bile döküyormus. Peki diyelimki saclar gürlesti, az da olsa acilan yerler kapandi..finasteridlede dht bloke ettim.. Minoxu ozaman birakabilirmiyim?
Regaine foam hemen yaziyorum bi kenara. Benim aldigim Minoxicutan 50 mg/ml yaziyor üstünde.
Foam yani köpük kullan demelerinin sebebi, sıvı minox gibi saç derisini tahriş etmez. Çoğu kullanıcı uzun kullanımlarda, sıvı minoxun kaşıntısından, seboreik dermatite varan olumsuzluklarından şikayet eder. Foam ı tedarik etmen kolaysa, onu kullan bence de.
Erkek tipi olanlar dünya genelinde %5 minoksidil ifadesi ile geçer. Bu orandaki bir ürün aynı etkiyi verecektir.
Ama ister bir sene sonra bırak, ister iki sene sonra bırak, bıraktığında kazanımları da hızla gider. Bunu göze alacaksan başla.
Finas da bence gayet etkili olur sende. Çünkü çıplak alan pek yok, zayıflamış da olsa saç var kafa genelinde. Onlar ne kadar kuvvetlenirse, o kadar toparlar saçlar.
Dermaroller/ dermastamp vs iğneleme de mutlaka olsun tedavinde.