Gönderen Konu: SAÇ EKİM MERKEZİ TAVSİYESİ- Sİbel ULUSAN vs Serkan AYGIN  (Okunma sayısı 6319 defa)

tesla1757

• Full Member
Ynt: SAÇ EKİM MERKEZİ TAVSİYESİ- Sİbel ULUSAN vs Serkan AYGIN
« Yanıtla #16 : 08 Eylül 2021, 15:27:44 »
bende 3 ekimci arasinda kaldim sibel hoca asuman hair serkan aygin , bakalim birini secicem

Mett

• Full Member
« Yanıtla #17 : 08 Eylül 2021, 15:34:40 »
3 ünde sonuçları güzel, Sibel ulusanin ücreti diğerlerine oranla yüksek olduğu için ben seçimimi Serkan Aygın dan yana kullandım, hayırlısı olsun senin içinde.
  • Ekim Tarihi: 17.09.2021/20.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Serkan AYGIN
  • Greft Miktarı 4930+1500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar1/4

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #18 : 08 Eylül 2021, 16:01:11 »
Hocam ben avrupada oldugum icin bana hepsi yuksek cekti de canlari sagolsun ne diyelim , herkese ayni fiyat oluyormus , sonuc iyi olsun da

ahmet89

• Full Member
« Yanıtla #19 : 14 Ekim 2021, 13:24:14 »
Sonuç nasıl oldu kardeşim
🧔🏻‍♂️

americano

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Ekim 2021, 09:22:22 »
Hocam ben avrupada oldugum icin bana hepsi yuksek cekti de canlari sagolsun ne diyelim , herkese ayni fiyat oluyormus , sonuc iyi olsun da
dostum ben de amerikadan oldugum icin fazla fiyat veriyorlar :D Sibel hoca ise herkese direk sabit fiyat veriyormus, en azindan ayrim yapmiyor dedim. Ben Serkan hocanin cok fazla ekibi oldugundan emin olamadim hangi ekibin eline dusecegime. Kendisi ekime girmiyor anladigim kadari ile dimi? Umarim sonucun guzel olur.  |-nazarboncugu-|

Ben kimin ekimi yapacagina kafayi taktim biraz. 2 bin euro olsun sibel hoca yapsin diye dusunuyorum. Bakalim gorusecegim haftaya kendisiyle

Mett

• Full Member
« Yanıtla #21 : 28 Ekim 2021, 15:44:58 »
dostum ben de amerikadan oldugum icin fazla fiyat veriyorlar :D Sibel hoca ise herkese direk sabit fiyat veriyormus, en azindan ayrim yapmiyor dedim. Ben Serkan hocanin cok fazla ekibi oldugundan emin olamadim hangi ekibin eline dusecegime. Kendisi ekime girmiyor anladigim kadari ile dimi? Umarim sonucun guzel olur.  |-nazarboncugu-|

Ben kimin ekimi yapacagina kafayi taktim biraz. 2 bin euro olsun sibel hoca yapsin diye dusunuyorum. Bakalim gorusecegim haftaya kendisiyle
Serkan hocayı fiyat performansı açısından tercih ettim. Yoksa bende Sibel hocaya yaptırmayı düşünüyordum ama malum fiyat olarak çok fark var. Serkan hocada Cüneyt bey ve ekibine yaptirdim, bu ekibin başarı oranı yüksek diye. Bakalım hayırlısı olsun herkes için
  • Yaşınız 29

Mett

• Full Member
« Yanıtla #22 : 28 Ekim 2021, 15:46:13 »
Sonuç nasıl oldu kardeşim
Daha 40 gün oldu yapılali ekteki linkten takip edebirsin surecimi
  • Yaşınız 29

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 26 Aralık 2021, 02:09:13 »
Güzel bir merkezde Ekim yapılacak, ekime sabah gitmeden önce saçları iyice yıkayın, kanı sulandıracak yiyecek içeceklerden Ekim sabahı veya birgün önce akşamı uzak durmakta fayda var, ilk 3 gün fazla ayaklanmak ödemi yüze göze indirebilir, Hayırlı olsun şimdiden.. |-onayisareti-|
insin mudur bu odemden korkmayin zaten tipi sekli kayacak sac ekiminden odem deyince korkuyorlar mesela ben odem gidericide kullanmadim balon baligi gibi 3 4 gun gezsin bir zarari yok zaten herturlu aticagi bir olay icin streese gerek yok
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram