Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Bey ve Ekibi), Dhi Beard(Sakal) Transplant  (Okunma sayısı 5102 defa)

YK

• Jr. Member
  • **
Sizlere soracağım bir soru var ben bugün itibariyle kliniğin verdiği fotoğrafını yükleyeceğim serumu kullanmaya başladım. Fakat forumda daha önce takip ederken iyileşme sürecini hızlandırmak ve daha sağlıklı hale getirmek için bepanthol body lotion ve altermad panthenol sprey %9 kullananlar görmüştüm. Kliniğe sordum sana verilen ürün onlarla aynı görevi görür son derece kalitelidir gerek yok dediler. Sizler bu ürünleri de alıp gün içinde sakala ve donöre uygulamamı tavsiye eder misiniz?

Hocam merhaba, öncelikle sakal ekiminiz için hayırlı olsun diyorum.

Bu ürünün aynısı bana da verdiler. Ekilen bölgeye uygulamıştım kabuk dökümüne kadar. Bu çok güzel bir ürün sadece tek dezavantajı kokusu kötü olması. Onun dışında çok iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Kabuk dökümü işlemi yaparken kabuklar çok rahat çıktı ve hiç bir acı falan olmadı. Bence kabuk dökümüne kadar hepsini bitir derim. Ne kadar çok sürersen o kadar iyi olur. Sadece kabuk dökümünden hemen sonra kızarıklar oluyor. Bu çok normal.
25.11.2020 - Dr. Serkan Aygın - 3800 Greft

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17757.0

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum ben yıkamaları yaparken henüz 6. günde yarı yarıya kabuklar döküldü her yıkamada ciddi kısmı gidiyor yüzüme dokundukça normal mi bu durum? Bu ozon yağı çok kolay döktürüyor kabukları tamamen yumuşatıyor acaba bu kadar erken dökmek aleyhe olur mu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum ben yıkamaları yaparken henüz 6. günde yarı yarıya kabuklar döküldü her yıkamada ciddi kısmı gidiyor yüzüme dokundukça normal mi bu durum? Bu ozon yağı çok kolay döktürüyor kabukları tamamen yumuşatıyor acaba bu kadar erken dökmek aleyhe olur mu?

gayet normal kabukların erken oluşmuş dökülmüş anormal bir durum yok kardeşim dhı ekiminde az kabuklanma oluyor zaten
Global Moderator

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
gayet normal kabukların erken oluşmuş dökülmüş anormal bir durum yok kardeşim dhı ekiminde az kabuklanma oluyor zaten

teşekkür ettim biraz tırsmaya başlamıştım bunlar iyileşmeden mi dökülüyorlar erkenden diye

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
teşekkür ettim biraz tırsmaya başlamıştım bunlar iyileşmeden mi dökülüyorlar erkenden diye

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Serkan Aygın İbrahBey ve Ekibi), Dhi Beard(Sakal) Transplant
« Yanıtla #36 : 10 Aralık 2020, 16:26:16 »
yanlış mesaj, silinebilir.

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
yanlış mesaj,silinebilir

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
yanlış mesaj, silenebilir. Konu başlığını düzenleyecektim olmadı bir türlü

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Serkan Aygın), Dhi Beard(Sakal) Transplant
« Yanıtla #39 : 10 Aralık 2020, 16:28:16 »
yanlış mesaj, silinebilir.

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr. Serkan Aygın Bey ve Ekibi), Dhi Beard(Sakal) Transplant
« Yanıtla #40 : 10 Aralık 2020, 16:33:11 »
Yağlı haldeyken ve yıkamadan sonraki güncel fotoğraflar. 7. ve 8.güne ait. Kabuklar bazı yerlerde var hala çoğu dökülüyor yıkarken. Ortalama 10 tane kök falan kabuğa yapışık şekilde geliyor yıkamalarda çok dikkat ediyorum ama normal mi bu durum bilmiyorum. Telefonun kamerası iyi değil elimden geldiğince net çekmeye çalışıyorum ama bu kadar oluyor.

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 12 Aralık 2020, 19:59:29 »
merhaba arkadaşlar sakallarımın gidişatından ve 10.güne göre durumdan baya memnunum fakat favori bölgemde eski kendi sakallarım sıfıra yakın olduğu için oradan saçtan sakala geçişte bir sıklık sorunu oluşacak gibi özellikle sakalı kısa kullanırken. Ben de genelde makineyle sakalı 3-5 numara alırım diye düşünüyordum ne tavsiye edersiniz? Yol yakınken Serkan hocaya attım fotoğrafları bakalım hoca ne düşünüyor favoriler hakkında.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 12 Aralık 2020, 20:05:31 »
Eğer çok sık gözüken sakal istiyorsanız dediğiniz bölgeye bi' kaç greft daha ekilebilir ancak uzadığında fazla koyu renkde durucaktır, yoğun gözükmesini istemiyorsanız böyle bırakın bence.

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 15 Aralık 2020, 21:24:38 »
12. ve 13.güne ait fotoğraflar bırakıyorum kabuk falan bayadır yok birazcık sanki dökülme de var gibi

Saulgoodman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 18 Aralık 2020, 16:44:31 »
Sakal ekiminde Finasterid kullanmaya gerek var mı?

Facebook Twitter Instagram