Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Bey ve Ekibi), Dhi Beard(Sakal) Transplant  (Okunma sayısı 5105 defa)

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç olur serkan aygın nın ilk sakal konusu

yonlerı 90 derece yatay oldugu için sorun olmaz çıkanlar sıklık yeterlı olur

Teşekkür ederim üstad. Favoriler yukarıdan aşağıya dik açıyla geliyor zaten orada sanıyorum hemen hemen kimsede bir farklılık yoktur.  Yanak altlarında kulağa doğru bir şekilde yana yöneliyordu doğal sakallar, yanakta da omuz başına bakacak şekilde doğal ile uyum sağlanmaya çalışıldı. Fakat iki yanak arasında doğal sakallarımın yönü, sıklığı ve çıktıkları noktalar - boş kalan noktalar hep farklıydı yani simetrisi yoktu açıkcası.

Ayrıca rahatlıkla söyleyebilirim ki ben bu forum sayesinde bu topa girebildim, sana bu konuda teşekkür borçluyum. Sakal ekimiyle alakalı çok insanın araştırma yaptığını biliyorum umarım faydalı olur insanlara. Bir de özellikle buradan Hakan Doğanay hocayı da anarak teşekkür etmek istiyorum ülkemizdeki bence dhi yöntemini en iyi uygulayan doktorlardan birisi olduğuna şüphe yok. Ben de ondan online muayene aldım, hatta operasyon randevusu aldım ama gidemedim antalya'ya farklı bazı özel sebeplerden ötürü istanbul'da bu işi yapmanın, herhangi bir sorunda hemen binip arabaya kliniğe gidebilme imkanı beni daha çok cezbetti biraz da serkan hoca beni tavladı heralde. Fakat sonraki araştıracak insanlara şunu rahatlıkla söylebilirim ki Hakan Doğanay hoca da sakal ekimi konusunda Türkiye'de kendinizi gözünüzü kapayıp emanet edebiliceğiniz iki, üç hocadan biridir. Hocanın antalya'da olması benim operasyondan hemen sonra ilk haftayı klinikten çok uzakta geçiricek olmam vs. kararımı Serkan hocadan yana kullanmamı sağladı açıkcası.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 02:08:21 Gönderen: Mouseblood »

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Sizlere soracağım bir soru var ben bugün itibariyle kliniğin verdiği fotoğrafını yükleyeceğim serumu kullanmaya başladım. Fakat forumda daha önce takip ederken iyileşme sürecini hızlandırmak ve daha sağlıklı hale getirmek için bepanthol body lotion ve altermad panthenol sprey %9 kullananlar görmüştüm. Kliniğe sordum sana verilen ürün onlarla aynı görevi görür son derece kalitelidir gerek yok dediler. Sizler bu ürünleri de alıp gün içinde sakala ve donöre uygulamamı tavsiye eder misiniz?
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 00:46:25 Gönderen: Mouseblood »

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Dün ilk yıkamamı yaptım, ardından duşa da girdim saçlarım falan baya yağlanmıştı o dertten kurtuldum şimdi daha rahatım artık. Sakal ekiminde saça göre 1 gün daha fazla bekleniyor yıkama için, operasyon çarşamba günü oldu bana pazar günü yıkama yap diye tembihlediler. Bugün de ikinci kez yıkadım ve duşa girdim ılık suyla sadece dokun çek dokun çek şeklinde yıkıyorum. Hairmd ürünleri vermişti klinik yıkamalarda onları kullanıyorum şuan başka bir ürün almadım. Takviye falan da kullanmıyorum kendim normalde de b12,d3k2,çinko,magnezyum,c,omega3 kullanıyordum zaten onları içmeye devam ediyorum. Dün ve bugün çekilmiş 5. ve 6. güne ait aşağı yukarı her açıdan fotoğrafları koyuyorum.
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2020, 01:10:09 Gönderen: Mouseblood »

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
bugüne ait fotoğraflar. 07.12.2020

Münir

• Sr. Member
Sakal sınırları şu an biraz garip duruyor zamanla uzayınca normalleşir heralde.

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Sakal sınırları şu an biraz garip duruyor zamanla uzayınca normalleşir heralde.

şuan zaten daha operasyonun yakın süreci ödem anlamında etkileri bile belli yüzde hafif şişkinlikler var. Sakal çizgileri belirlenirken benim doğalda olan belliydi ona göre çizildi. Üst sınırda aşağı yukarı doğru 2-3mm lik kaymalar da doğallık için. Böyle lazer yaptırıp dimdik yada hipotenüs gibi tam 45 derece sakal çizgisi yaptıranlar oluyor ben öyle bir görüntü istemiyordum zaten kavisler katmanlar olur sakalda doğallık daha önemli bence. Birde gerekli homojenlikte sakal çıktıktan sonra iyi bir traş makinesiyle istediğin şekli verir, çizgilerini ayarlarsın sorun olacağını pek sanmıyorum
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2020, 23:19:21 Gönderen: Mouseblood »

Bal Porsuğu

• Hero Member
sakal ekiminiz güzel olmuş umarım sonuçta güzel saça göre yanakta çıkma süresi daha hızlı oluyor 4 ay da güzel bir sonuç almış olacaksınızdır

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
sakal ekiminiz güzel olmuş umarım sonuçta güzel saça göre yanakta çıkma süresi daha hızlı oluyor 4 ay da güzel bir sonuç almış olacaksınızdır

teşekkür ederim. Muhtemelen kan dolaşımının hızından kaynaklı hoca da öyle söyledi. Şok dökülme olmama ihtimali de varmış bakalım artık göreceğiz:)

duman134

• Sr. Member
serkan hocanın ilkkez sakal ekimini gördüm güzel duruyor umarım sonucu başarılı olur

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
serkan hocanın ilkkez sakal ekimini gördüm güzel duruyor umarım sonucu başarılı olur

Teşekkür ederim umarım:) Serkan Aygın hocanın forumda hiç sakal ekimi yok. Ben de açıkcası bunu bildiğim için konuyu araştıranlara forumdan öğrendiklerimin de karşılığı olarak bilgi vermek istedim, umarım sakalıyla ilgili bir şeyler düşünenlere güzel bir örnek olur.

SüLeyman

• Jr. Member
  • **
Sizlere soracağım bir soru var ben bugün itibariyle kliniğin verdiği fotoğrafını yükleyeceğim serumu kullanmaya başladım. Fakat forumda daha önce takip ederken iyileşme sürecini hızlandırmak ve daha sağlıklı hale getirmek için bepanthol body lotion ve altermad panthenol sprey %9 kullananlar görmüştüm. Kliniğe sordum sana verilen ürün onlarla aynı görevi görür son derece kalitelidir gerek yok dediler. Sizler bu ürünleri de alıp gün içinde sakala ve donöre uygulamamı tavsiye eder misiniz?

Merhaba,

Aynı losyonu banada verdiler besleyici özelliği yaralara karşı iyi olduğunu söylediler,birde kabuk dökümü için gerçekten çok yumuşak yaptığını söyleyebilirim,Kokusu çok kötü ancak
  • Ekim Tarihi: 17.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Serkan AYGIN
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finansterid, Xpecia

Beyazbere

• Full Member
  • 😎👍
    • Serkan AYGIN 4200 Fue+DHI
Bende bu ürünü kullanıyorum. Kabuk dökümüne kadar uygulanacak. Donör alanına uygulanmıyor diye biliyorum. Ekim merkezine sorun bence.

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Merhaba,

Aynı losyonu banada verdiler besleyici özelliği yaralara karşı iyi olduğunu söylediler,birde kabuk dökümü için gerçekten çok yumuşak yaptığını söyleyebilirim,Kokusu çok kötü ancak

evet sanki badem yağı falan gibi bir de kolay kolay emilmiyor ben mi fazla sürüyorum bilmiyorum yukardan aşağıya akıyor gibi bir his var kaşındırıyor. Bunu sanıyorum süreceğiz ve bekleyeceğiz durulama vs yok.

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
Bende bu ürünü kullanıyorum. Kabuk dökümüne kadar uygulanacak. Donör alanına uygulanmıyor diye biliyorum. Ekim merkezine sorun bence.

Evet üstat donöre uygulanmıyormuş. Sadece ekim alanını tazelemek, canlı tutmak için anladığım kadarıyla cildin yenilenmesini hızlandırıyormuş

Facebook Twitter Instagram