Merhaba arkadaşlar. 28 yaşındayım ve malesef 21li yaşlarda dökülmemim şiddetlenmesi sebebi ile çok erken bir ekim operasyonu gerçekleştirmiştim . Forumu yaklaşık 4 yıldır aktif takip ediyorum ilk operasyonumu da o dönemde DHI yöntemi kullanan bir hocamıza 3500greftlik bir ekim gerçekleştirmiştim. O dönemde dökülmem devam ettiği için 2.bir ekim gerçekleştireceğimi zaten biliyordum. 3 farklı klinik ile iletişime geçtim ve Asuman hanımda karar kıldım. Asuman hanımı burada konu açan kardeşlerim ve abimlerim sayesinde tanıdığım için bende bir konu açarak elimden geldiğince fotoğraf ekleyerek sizlere saç ekimi öncesi kararlarınızda yardımcı olmak istedim. Ekimim 04.12.2020 tarihinde saat 8.30da başladı 12 saat kadar sürdü. 4000 greft ekim gerçekleşti. Ekim sonrası ilk yıkama işlemim bugün gerçekleşti. Asuman hanım kanal açma işlemi ve son düzeltmelerde gösterdiği titizliği için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Asistan arkadaşlara tüm ekibe ilgileri samimiyetleri için çok teşekkür ederim. Umarım sonuç benim adımada güzel sonuçlanır