Gönderen Konu: Proscara başlamalı mıyım  (Okunma sayısı 5100 defa)

Subzero

• Hero Member
Ynt: Proscara başlamalı mıyım
« Yanıtla #30 : 13 Aralık 2020, 17:49:17 »
Dostum kararı siz kendiniz vereceksiniz zaten. Bizler yalnızca burada görüşlerimizi belirtiriz. Size kullanın diyende iyiliğinizi düşünerek kullanın der, kullanma diyen de aynı şekilde. Hayat sizin, karar sizin. Umarım beklentileriniz karşılanır.
inşallah abi başladığıma değer

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 14 Aralık 2020, 00:06:50 »
Dostum kararı siz kendiniz vereceksiniz zaten. Bizler yalnızca burada görüşlerimizi belirtiriz. Size kullanın diyende iyiliğinizi düşünerek kullanın der, kullanma diyen de aynı şekilde. Hayat sizin, karar sizin. Umarım beklentileriniz karşılanır.

Hiiiiiç

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #32 : 14 Aralık 2020, 02:12:46 »
Dostum ben belki dünyanın en pinpirikli insanı olabilirim. Zamanında yan etkilerini duyduğum için kullananlar kafayı yemiş dediğim ilacı 5aya yakındır kullanıyorum. Faydası kesinlikle efsane  ben böyle kalınlaşma görmedim. Yan etkileri minimal düzeyde ama umrumda değil. Devamke :)

mesutkocc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 14 Aralık 2020, 09:17:57 »
Yüzde 200 kel kalsanda uzak dur kardeşim. Ben 4 ay kullandım. Yanetkisi kesinlikle var
Dermanew Hair
Zigavus Black Garlic Şampuan

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 14 Aralık 2020, 10:03:07 »
Yüzde 200 kel kalsanda uzak dur kardeşim. Ben 4 ay kullandım. Yanetkisi kesinlikle var
dostum yan etki sende yapmış diye herkeste aynı şekilde olacak diye bişey yok senden önceki yoruma bak minimal düzeyde yapmış yan etkiyi

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 14 Aralık 2020, 10:03:41 »
Dostum ben belki dünyanın en pinpirikli insanı olabilirim. Zamanında yan etkilerini duyduğum için kullananlar kafayı yemiş dediğim ilacı 5aya yakındır kullanıyorum. Faydası kesinlikle efsane  ben böyle kalınlaşma görmedim. Yan etkileri minimal düzeyde ama umrumda değil. Devamke :)
içime bı ferahlık geldi be kardesim

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 16 Aralık 2020, 00:19:56 »
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün hastaneye gittim , arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdığı çok bilgili bir ürologdu kendisi finasteridi sordum kendisine yaşımın 23 olduğunu söyleyince sakın dedi sakın kullanma yaşının en aşağı 27-28 olması lazım kullanman icin dedi bana vertex bolgemi korumak için kullanmak istiyorum dedim , boşver dedi donörün çok kuvvetli komple kel kalsan yine kapatirsin kafayı  dedi sanırsam bu finasterid konusunda kapısını baya bi çalan olmuş , fazla zamanım yoktu zaten dermatoloji bölümüne bile ugrayamadim demem o ki bu konuyuda burada kapatacağım arkadaşlar cesaret edemedim finasterid kullanmaya doktor ile konuşunca , son fotoğrafımı Aticam buraya saçlar önden kötü duruyorsa belirtin başka türlü kapatmaya çalışayım ön bölgeyi

SaçımBenimKaşımBenim

• Full Member
« Yanıtla #37 : 16 Aralık 2020, 02:09:40 »
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün hastaneye gittim , arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdığı çok bilgili bir ürologdu kendisi finasteridi sordum kendisine yaşımın 23 olduğunu söyleyince sakın dedi sakın kullanma yaşının en aşağı 27-28 olması lazım kullanman icin dedi bana vertex bolgemi korumak için kullanmak istiyorum dedim , boşver dedi donörün çok kuvvetli komple kel kalsan yine kapatirsin kafayı  dedi sanırsam bu finasterid konusunda kapısını baya bi çalan olmuş , fazla zamanım yoktu zaten dermatoloji bölümüne bile ugrayamadim demem o ki bu konuyuda burada kapatacağım arkadaşlar cesaret edemedim finasterid kullanmaya doktor ile konuşunca , son fotoğrafımı Aticam buraya saçlar önden kötü duruyorsa belirtin başka türlü kapatmaya çalışayım ön bölgeyi

İyi yapmışsın, kullanma boşver finası, xpecia deneyebilirsin

xlennonx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 16 Aralık 2020, 20:34:56 »
güzel sonuç alır mıyım sence en azından tepe dökülmesinin belkide tam başlangıcında finasa başlamak kurtarır mı bu saci

Kesinlikle kurtarirsin ekime de gerek kalmaz. Ben 35 yasindayim 23 yasimda basladim hala da kullanıyorum.ben herhangi bir yan etki gormedim ve ciddi fayda sagladim tabi bu herkes icin gecerli değil.arastirin doktorlara sorun sonra kendiniz karar verin.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 18 Aralık 2020, 23:05:44 »

Çare minoxdil dostum saf minoxidil yapan eczaneler var git yaptır rahat rahat kullanırsın .

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #40 : 28 Eylül 2024, 20:28:19 »
Bu konu altında 4 yıl boyunca kullanan oldu mu? Aktif kullanıcı varsa yanıtlarsa sevinirim son durumları ne  :)
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

Facebook Twitter Instagram