Gönderen Konu: Proscara başlamalı mıyım  (Okunma sayısı 5104 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Proscara başlamalı mıyım
« Yanıtla #15 : 08 Aralık 2020, 14:28:57 »
ön çizgi sakaklar geriledi fotoğrafta saçlar ön bölgede toplandığı için ön bölgede sorun yok gibi gelebilir ama açık şekilde nw3 üm proscarın yanına ekstra ne alabilirim

Ben ön çizgi bozulmasın diye sadece şakaklara minox kullanıyorum. Elimde artarsa da ortadaki ön çizgiye sürüyorum

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 08 Aralık 2020, 15:41:17 »
Proscar cizdigim alanı tekrar karartır mı abiler

Dionx

• Full Member
« Yanıtla #17 : 08 Aralık 2020, 20:48:53 »
Proscar cizdigim alanı tekrar karartır mı abiler

Bunu 100% kimse söyleyemez, ama büyük bir ihtimal fayda eder.
  • Yaşınız 30

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 10 Aralık 2020, 12:21:43 »
Arkadaşlar şu anlık proscar kullanmayı ertelemeyi düşünüyorum yaşım küçük olduğu için saç ektirecegim zaman 6 ay öncesi ve 6 ay sonrası kullanmayı düşünüyorum finasteridi , finasterid dışında vertexi en masum şekilde nasıl koruyabilirim

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 11 Aralık 2020, 08:02:00 »
Kardeşim ru58841 kullanabilirsin o da topikal bir anti androjen , onun haricinde düzenli masaj ,  keto şampuan ve düzenli iğneleme ile fayda sağlarsın(korursun demiyorum) tavsiyelerim budur.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Aralık 2020, 08:06:15 »
minoxluk veya topical herhangi bir şeylik bi durum yok proscar eğer iyi bir fin alıcısıysan kurtarır

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 11 Aralık 2020, 10:24:22 »
Proscarı bırakınca oluşabilecek yan etkilerinin geçeceğini % 100 bilsem şu anda gider eczaneye alır başlarım ama ihtimaller arasında bıraktıktan sonra yan etkilerinin gecmemeside varmış beni korkutan bu yoksa oluşabilecek bütün yan etkileri göze aldım

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 11 Aralık 2020, 14:54:56 »
Yok mu arkadaşlar proscarı uzun yıllar kullanan ya da 3-4  sene kullanıp bırakan kalıcı yan etki durumu nedir

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 11 Aralık 2020, 16:08:09 »
Proscarı bırakınca oluşabilecek yan etkilerinin geçeceğini % 100 bilsem şu anda gider eczaneye alır başlarım ama ihtimaller arasında bıraktıktan sonra yan etkilerinin gecmemeside varmış beni korkutan bu yoksa oluşabilecek bütün yan etkileri göze aldım
Bu benim ensemdeki sivilceler için sadece dokundurup çektiğim losyonun prospektüsü ishal ve mide bulantısından bahsediyor ( :D). Kanlı sulu ishalle seyreden barsak iltihabı diye ekliyor. Asprin prospektüsünde ne yazıyor kim bilir. Yan etkisinden önce işe yarayacak mı pozitif yönde diye düşünmüyor burdakiler. Kullanmayın arkadaşlar herkes saçlı olacak diye birşey yok kel de lazım.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 11 Aralık 2020, 16:39:07 »
Korkanin çocuğu olmazmış hafta içi üroloji bölümüne gerekli testleri yaptırıp basliycam Allah izin verirse ( yan etki görürsem bırakırım )  seneye sakaklara ekim düşünüyorum sakaklara ektiripte tepe açılırsa vay halimize

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 11 Aralık 2020, 17:02:18 »
Hocam ben de sizin gibi korkuyordum. İlacı aldığım gün 2-3 saat bakıştık hatta ama şuan 1 ay 1 gün geçmiş başlayalı ve her gün düzenli şekilde aldım beşe bölüp. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik sadece bazen kasık ağrıları oluyor o da normal doktor da öyle dedi.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 11 Aralık 2020, 17:26:25 »
Hocam ben de sizin gibi korkuyordum. İlacı aldığım gün 2-3 saat bakıştık hatta ama şuan 1 ay 1 gün geçmiş başlayalı ve her gün düzenli şekilde aldım beşe bölüp. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik sadece bazen kasık ağrıları oluyor o da normal doktor da öyle dedi.
motive ettigin için teşekkürler kardeşim benim korkum oluşabilecek yan etkilerinin ilacı bıraktıktan sonra kalıcı olur mu korkusu yoksa yan etkilerini kafaya takmıyorum

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 12 Aralık 2020, 17:26:49 »
Son kararı verdim arkadaşlar salı günü eczaneden konazol şampuan , proscar ve hap kırıcı alicam en az 5-6 ay şans vericem finasa . Yaşın küçük kullanma diyenler olacaktır elbet ama ön çizgim bozuldu sakaklar baya geriledi 1-2 sene içinde ön bölgeye ekim yaptiricam inşallah , ekim yaptırıp tepe bölgem açılır diye korkuyorum yan etkilerini minimum derecede görürsem evlenmeme 6 ay kalıncaya kadar kullanırım ileride tepe açılırsa bile 28-30 yaşında bir ekim daha geçiririm en kötü . Şans dileyin bana 🙏

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 12 Aralık 2020, 17:27:27 »
Son kararı verdim arkadaşlar salı günü eczaneden konazol şampuan , proscar ve hap kırıcı alicam en az 5-6 ay şans vericem finasa . Yaşın küçük kullanma diyenler olacaktır elbet ama ön çizgim bozuldu sakaklar baya geriledi 1-2 sene içinde ön bölgeye ekim yaptiricam inşallah , ekim yaptırıp tepe bölgem açılır diye korkuyorum yan etkilerini minimum derecede görürsem evlenmeme 6 ay kalıncaya kadar kullanırım ileride tepe açılırsa bile 28-30 yaşında bir ekim daha geçiririm en kötü . Şans dileyin bana 🙏

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #29 : 13 Aralık 2020, 16:02:55 »
Dostum kararı siz kendiniz vereceksiniz zaten. Bizler yalnızca burada görüşlerimizi belirtiriz. Size kullanın diyende iyiliğinizi düşünerek kullanın der, kullanma diyen de aynı şekilde. Hayat sizin, karar sizin. Umarım beklentileriniz karşılanır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram