Gönderen Konu: Proscara başlamalı mıyım  (Okunma sayısı 5112 defa)

Subzero

• Hero Member
Proscara başlamalı mıyım
« : 05 Aralık 2020, 20:31:42 »
Arkadaşlar hepinize merhaba yaşım 23 tepe bölgemin hafif zayıfladığını fark ettim son 15 20 gündür , saçlarım hafif yağlı ve kepekli hafta içi dermotologa gidicem ketokonazol şampuan ve proscara baslamak istiyorum proscara 27 28 yaşlarına kadar yani evleninceye kadar kullansam çok zararını görür müyüm evlendikten sonra problem değil vertexin dökülmesi ileride ektiririm diye düşünüyorum babama çekmiş dökülme tarzım babam nw 4 proscara başlamaya değer mi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Proscara başlamalı mıyım
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2020, 01:01:10 »
Ben 23 yaşında proscar kullanıp hormon dengenizi bozmayın derim. Ama genel seyrelme olacak gibi duruyor saçlarınızda kullanırsanız işe yarama ihtimali yüksek finasteridin. Yan etki görürseniz 27 yaşında değil 23 yaşında da zarar görme ihtimaliniz var. Sonuçta 1mg'da olsa prostat ilacı kullanacaksınız ve ihtimaller dahilinde kalıcı yan etki yaşama durumunuz var. Bunu da forumda hiç bir kullanıcı kesin olarak bu yan etkileri yaşamayacağınızın garantisini size veremez. Yani foruma yan etkisi olan bir takviyeyi danışmak anlamsız. Riski kendiniz alırsınız. Kullananlar bu riski kendileri aldığı için size de muhtemelen kullanın diyebilir. Bence kullanmayın. En azından psikolojik olarak iyi hissetmek istiyorsanız saw palmetto içerikli vitaminleri araştırın derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2020, 05:30:45 »
Finasterid bende gereksiz ve ağır olur onun yerine expecia ve evocapil sprey kullan.

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2020, 08:02:07 »
Galiba basliycam proscara çünkü dediğim gibi en azından evleninceye kadar tepeyi ve ortayı korusa yeterli ,  ön bölgeye ve sakaklara inşallah güzel bir ön çizgi belirleyip ektiricem ekim öncesi ve sonrası içinde çok faydalı olacaktır proscar kullanmamın

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2020, 09:47:46 »
Galiba basliycam proscara çünkü dediğim gibi en azından evleninceye kadar tepeyi ve ortayı korusa yeterli ,  ön bölgeye ve sakaklara inşallah güzel bir ön çizgi belirleyip ektiricem ekim öncesi ve sonrası içinde çok faydalı olacaktır proscar kullanmamın
bende 22 yim bende baslayacam hatta dut bile dusunuyorum

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2020, 10:25:11 »
hem de acilen başlamalısın

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2020, 10:26:59 »
hem de acilen başlamalısın
güzel sonuç alır mıyım sence en azından tepe dökülmesinin belkide tam başlangıcında finasa başlamak kurtarır mı bu saci

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2020, 10:31:43 »
bende 22 yim bende baslayacam hatta dut bile dusunuyorum
kardeşim bu yaşlarda insanlar saçlarına hangi şekli versem diye düşünürken biz saçlarımızın açılmasını ileriki yaşlarda atmak derdindeyiz ve bunun en etkili çözümü şu anlık finas ve dutasteridden geçiyor ben riskleri göze alıp basliyacam evlendikten sonra birakicam çünkü evlendikten sonra vertexin açılmasını dert etmiyorum

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2020, 12:39:33 »
kardeşim bu yaşlarda insanlar saçlarına hangi şekli versem diye düşünürken biz saçlarımızın açılmasını ileriki yaşlarda atmak derdindeyiz ve bunun en etkili çözümü şu anlık finas ve dutasteridden geçiyor ben riskleri göze alıp basliyacam evlendikten sonra birakicam çünkü evlendikten sonra vertexin açılmasını dert etmiyorum
kardeşim hiç sorma uni. ogrencisiyim birde arastirmaktan mahfoldum sac disinda birşey dusunemez oldum ne öz güven kaldı ne birşey

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2020, 12:57:29 »
kardeşim hiç sorma uni. ogrencisiyim birde arastirmaktan mahfoldum sac disinda birşey dusunemez oldum ne öz güven kaldı ne birşey
kardeşim benim planım seneye ön bölgeye ve sakaklara güzel bir çizgi belirleyip Serkan aygın klinikte ektirmek orta ve tepeyide finasteridle 3-4 sene koruyup 30 lu yaşlarda bı ekim daha geçirsem saç derdim kalmaz diye düşünüyorum özgüvenini çok etkiliyorsa çatlat ekimi ön bölgeye orta ve tepeyide medikal tedavilerle korumaya bak 👍

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 06 Aralık 2020, 14:43:32 »
kardeşim benim planım seneye ön bölgeye ve sakaklara güzel bir çizgi belirleyip Serkan aygın klinikte ektirmek orta ve tepeyide finasteridle 3-4 sene koruyup 30 lu yaşlarda bı ekim daha geçirsem saç derdim kalmaz diye düşünüyorum özgüvenini çok etkiliyorsa çatlat ekimi ön bölgeye orta ve tepeyide medikal tedavilerle korumaya bak 👍
ekim için parmi dayanir adamlar eskiden tl ile yapiyordular şimdi greft başına euro üzeri fiyat biciyorlar

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Aralık 2020, 23:41:21 »
kullan gitsin ne kadar düşünürsen o kadar kötü kafana takmamaya bak ama uzun vadede şans vermen lazım. 3-4 ay kullanıp işe yaramıyo diye atma

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 08 Aralık 2020, 13:52:20 »
kullan gitsin ne kadar düşünürsen o kadar kötü kafana takmamaya bak ama uzun vadede şans vermen lazım. 3-4 ay kullanıp işe yaramıyo diye atma
Perşembe günü dermotologa gideceğim tahminimce gereken testleri yapacak ve genetik diyecek gitmişken üroloji bölümünede danışıp basliyacam inşallah proscara , proscarın yanına bişey kullanmaya gerek var mı minox kesinlikle kullanmam bu arada

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 08 Aralık 2020, 14:03:43 »
Perşembe günü dermotologa gideceğim tahminimce gereken testleri yapacak ve genetik diyecek gitmişken üroloji bölümünede danışıp basliyacam inşallah proscara , proscarın yanına bişey kullanmaya gerek var mı minox kesinlikle kullanmam bu arada

Genel seyrelmede minox aşırı zor olur zaten ben de önermiyorum ön çizgin bozulmadıysa. Proscar toparlar diye düşünüyorum ben.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 08 Aralık 2020, 14:23:54 »
Genel seyrelmede minox aşırı zor olur zaten ben de önermiyorum ön çizgin bozulmadıysa. Proscar toparlar diye düşünüyorum ben.
ön çizgi sakaklar geriledi fotoğrafta saçlar ön bölgede toplandığı için ön bölgede sorun yok gibi gelebilir ama açık şekilde nw3 üm proscarın yanına ekstra ne alabilirim

Facebook Twitter Instagram